Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του και τη διαμέλισε

Ο πατέρας του ήταν ο «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα»

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Μπρατισλάβα, όπου σε διαμέρισμα η αστυνομία εντόπισε το ακρωτηριασμένο πτώμα μιας 48χρονης γυναίκας. 

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο σύντροφός της, ο οποίος εργαζόταν ως σεφ, φέρεται να τη σκότωσε, να της ξερίζωσε την καρδιά και στη συνέχεια να τη διαμέλισε. 

O σεφ που δολοφόνησε και διαμέλισε τη σύντροφό του στην Μπρατισλάβα

Στο δωμάτιο, όπου βρέθηκε η νεκρή γυναίκα, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα έντερά της κι άλλα όργανα. 

Ο Josef Hanuska είχε τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω στο σεντόνι, με το οποίο είχε καλύψει το πτώμα, ώστε να μπορέσει να ταυτοποιηθεί. 

Γείτονες κατέθεσαν ότι άκουγαν συχνά το ζευγάρι να καβγαδίζει, ενώ μια φορά είχαν ακούσει τον Hanuska να απειλεί τη σύντροφό του ότι θα της ξεριζώσει το κεφάλι. 

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Μπρατισλάβα

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Μπρατισλάβα

«Δεν τους γνώριζα προσωπικά, αλλά ήξερα γι’ αυτούς. Ήξερα ότι επρόκειτο για ανθρώπους που είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι υπήρχαν συχνές διαφωνίες μεταξύ τους», είπε μια γειτόνισσα. 

Ένας άλλος γείτονας χαρακτήρισε τον δράστη «χυδαίο» και είπε πως πολλές φορές το θύμα ζητούσε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. 

Η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμα την περασμένη Τετάρτη από έναν συγγενή του σεφ, στον οποίο έστειλε μήνυμα ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. 

Αντ’ αυτού, τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη την Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι. Το Σάββατο του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. 

Πατέρας του ήταν ο «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα»

Όπως έγινε γνωστό, ο Hanuska ήταν γιος του Stefan Pantl του διαβόητου «Στραγγαλιστή της Μπρατισλάβα», ο οποίος είχε συλληφθεί το 1979 για τις δολοφονίες δύο γυναικών που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι. 

Ο πατέρας του δράστη ήταν ο «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα»

Ο πατέρας του δράστη ήταν ο «Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα»

Ο Pantl είχε πάει με τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμά του, όπου και απαίτησε να κάνει σεξ μαζί τους. Όταν εκείνες αρνήθηκαν, στραγγάλισε τη μία με τη ζώνη του και στη συνέχεια βίασε και στραγγάλισε και τη δεύτερη. 

Μετά τη δίκη εκτελέστηκε
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top