Φρίκη με 26χρονη που πέταξε σκυλάκι από ταράτσα πάρκινγκ - «Της έκανα χάρη»

Το άτυχο ζώο υποβλήθηκε σε ευθανασία - Φυλάκιση 12 μηνών στην 26χρονη

Αποτροπιασμό προκάλεσε πρόσφατα και περιστατικό κακοποίησης σκύλου στην Κρήτη -  Ακρωτηρίασαν τα αυτιά του, και τον έδεσαν αιμόφυρτο σε κάδο απορριμμάτων / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star 

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μία γυναίκα από την Αυστραλία πέταξε το σκυλάκι της από τον δεύτερο όροφο πάρκινγκ. Η σκυλίτσα με το όνομα Πρίνσες, υποβλήθηκε σε ευθανασία λόγω των πολύ σοβαρών τραυμάτων που υπέστη.

Από τον Όλιβερ στην Ηλεία: Πώς καταγγέλλουμε κακοποίηση ζώου στην ΕΛ.ΑΣ.

Η 26χρονη γυναίκα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση και 10 χρόνια απαγόρευσης κατοχής ζώου. Οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά της «εξαιρετικά σκληρή», ανέφερε η «Sydney Morning Herald».

Το φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2022 και καταγράφηκε από τις κάμερες. Τα πλάνα δείχνουν τη νεαρή γυναίκα στην οροφή ενός πάρκινγκ εμπορικού κέντρου στο Περθ να μεταφέρει το άτυχο σκυλάκι στο περβάζι πολλές φορές και στη συνέχεια να το πετά από ψηλά, αναφέρει η West Australian. Η 10 ετών Πρίνσες βρέθηκε στο κενό από ύψος 9 μέτρων.

«Της έκανα χάρη γιατί το μόνο που έκανα είναι να την κακοποιώ»

Η 26χρονη με ανάρτησή της στο Facebook – την οποία στη συνέχεια έσβησε –  παραδέχθηκε την απάνθρωπη πράξη της, γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «της έκανα χάρη, γιατί το μόνο που έκανα ήταν να την κακοποιώ»΄.

Σύμφωνα με το «People», το σκυλάκι μεταφέρθηκε από έναν περαστικό σε κτηνίατρο, ωστόσο υποβλήθηκε σε ευθανασία λόγω των εκτεταμένων τραυματισμών του.

Εκτός από την 26χρονη για το περιστατικό του Απριλίου ποινή επιβλήθηκε και στον σύντροφό της, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας. O σύντροφός της θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 2.500 δολαρίων και του επιβλήθηκε απαγόρευση κατοχής ζώου για τρία χρόνια, επειδή δεν αναζήτησε βοήθεια.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top