Ρωσίδα μοντέλο κι η κόρη της βρέθηκαν νεκρές και τυλιγμένες με σεντόνια

Καταζητείται ο πρώην σύζυγος του μοντέλου

Μια Ρωσίδα μοντέλο και η κόρη της βρέθηκαν δολοφονημένες και τυλιγμένες με σεντόνια στο Μπόντρουμ της Τουρκίας

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των δύο γυναικών δεμένα με σχοινί και πεταμένα σε απόσταση δέκα μέτρων το ένα από το άλλο. Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συζύγου του μοντέλου, του 45χρονου Αντρέι Κούσλεβιτς. 

 

 

Οι συγγενείς της 42χρονης Ιρίνα Ντβίζοβα και της 15χρονης κόρης της Νταγιάνα, τις αναζητούσαν και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία του Μπόντρουμ, όπου διέμεναν τον τελευταίο καιρό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι τους, βρήκαν αίμα στον καναπέ του σπιτιού και στο πάτωμα ανδρικές πατημασιές.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το αυτοκίνητό τους να κατευθύνεται στον λόφο, όπου ο δολοφόνος πέταξε τα πτώματα. Και οι δύο είχαν τραύματα από σφαίρες, κάτι που έστρεψε αμέσως τις υποψίες στον πρώην σύζυγο της Ιρίνα, ο οποίος ήταν σωματοφύλακας ενός Ουκρανού επιχειρηματία. 

 

 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να ήταν η διαμάχη που είχε το μοντέλο με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του γιου τους. 

Η 42χρονη είχε προσφύγει σε δικαστήριο στη Μόσχα για να απαγορεύσει τον πρώην σύζυγό της να έχει οποιαδήποτε επαφή με τον γιο τους. 

 

 

Το αγόρι, που ονομάζεται Μάκαρ αγνοείται μετά τη διπλή δολοφονία. Εκτιμάται ότι ήταν στην Τουρκία, αλλά έχει φύγει από τη χώρα. 

Η τουρκική αστυνομία έχει ζητήσει τη συνδρομή της Ιντερπόλ για τον εντοπισμό του Κούσλεβιτς και του αγοριού, που θεωρεί ότι είναι μαζί του. 

Η εξαφάνιση της 42χρονης και της κόρης της είχε δηλωθεί πριν από αρκετές μέρες, όταν φίλοι και συγγενείς δεν είχαν νέα τους και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους. 

 

 

Ο προπονητής του μοντέλου πήγε από τη βίλλα που νοίκιαζε και βρήκε την πόρτα παραβιασμένη. Η 42χρονη Ιρίνα ήταν μητέρα τριών παιδιών, μοντέλο και τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σας μεσίτρια στο Μπόντρουμ.

Η κόρη της ήταν γνωστή TikToker με περίπου 30.000 ακολούθους και ήθελε να γίνει μοντέλο, όπως η μητέρα της. 

Η 15χρονη Νταγιάνα βρέθηκε νεκρή λίγα μέτρα από τη μητέρα της

Η 15χρονη Νταγιάνα βρέθηκε νεκρή λίγα μέτρα από τη μητέρα της

Η 15χρονη είχε πρόσφατα δημοσιεύει ένα βίντεο, στο οποίο έλεγε ότι θα πήγαιναν με τη μητέρα της στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσουν τα 15α γενέθλιά της. 

Ο πρώην σύζυγος της 42χρονης καταζητείται και στη Ρωσία, καθώς δραπέτευσε από τις φυλακές, όπου κρατούνταν για κλοπή. 

Ο μεγαλύτερος γιος της Ιρίνα, είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του δεν άφηνε τον πρώην σύζυγό της να επικοινωνεί με τον αδελφό του. Πρόσθεσε ακόμα πως ο πατριός του εκφόβιζε και κακοποιούσε τη μητέρα του στο παρελθόν και γι’ αυτό χώρισαν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top