Βίντεο: Τρένο παρασέρνει λεωφορείο που κόλλησε στις ράγες - Μία νεκρή

Φρικτός θάνατος για 37χρονη που διαμελίστηκε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στη Βραζιλία, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Μπραζίλια στις 17 Νοεμβρίου. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται το πούλμαν να έχει «κολλήσει» στις ράγες του τρένου, ενώ το τρένο ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα. 

Βίντεο από τη σύγκρουση του τρένου με το λεωφορείο που δημοσίευσε η Daily Mail

Κατά την πρόσκρουση, η 37χρονη Τζούλια ντε Αλμπουρκέκε Βιολάτο εκτοξεύτηκε από το λεωφορείο, έπεσε στις γραμμές και διαμελίστηκε από το τρένο, όταν πέρασε από πάνω της. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η αμαξοστοιχία έκοψε κυριολεκτικά το σώμα της στη μέση.

Γυναίκα διαμελίστηκε από τρένο, όταν εκσφενδονίστηκε από το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε

Η 37χρονη Τζούλια ντε Αλμπουρκέκε Βιολάτο / Φωτογραφία Facebook

Η 72χρονη μητέρα του θύματος συντετριμμένη. Κάνει λόγο για έγκλημα και όχι για ατύχημα.  «Ήταν η αγάπη μου, ήταν η μικρή μου κόρη, ζούσε μαζί μου και ήταν η συντροφιά μου. Με φρόντιζε και πάντα έλεγε ότι δεν ήθελε να πεθάνει πριν από μένα. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς να την έχω δίπλα μου» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 37χρονης.

Από το φρικτό δυστύχημα τραυματίστηκαν ακόμα πέντε άτομα. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται με βαριά τραύματα. Οι άλλοι τραυματίστηκαν ελαφριά και βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top