Κολομβία: Κεραυνός χτύπησε μητέρα σε παραλία

Βίντεο κατέγραψε τη φρικιαστική στιγμή που έχασε τη ζωή της

Κολομβία: Κεραυνός Χτύπησε Μητέρα Σε Παραλία

Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή της, όταν την χτύπησε κεραυνός στην παραλία Boquilla στην πόλη Cartagena της Κολομβίας

Μεξικό: Η σοκαριστική στιγμή που κεραυνός σκοτώνει δύο ανθρώπους

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που η Froilanis Maireth Rivas Román μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έπεσε στο έδαφος όταν τη χτύπησε ο κεραυνός. 

H 34χρονη που πέθανε, όταν τη χτύπησε κεραυνός

H 34χρονη που πέθανε, όταν τη χτύπησε κεραυνός

Η 34χρονη περπατούσε κατά μήκος της παραλίας, όταν ξαφνικά έπεσε πάνω της ένας μεγάλος κεραυνός. Δίπλα της ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος σοκαρίστηκε από τον εκκωφαντικό θόρυβο του κεραυνού και δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα κεραυνοβολήθηκε. 

Ρόδος: Αυτός είναι ο 26χρονος που χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε

Ένας άλλος παραθεριστής έπεσε στην άμμο τρομοκρατημένος, όμως γρήγορα συνήλθε κι έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα, η οποία όμως πέθανε ακαριαία από ηλεκτροπληξία. 

Η Román είχε πάει στην παραλία με μέλη της οικογένειάς της. Αφήνει πίσω της έναν γιο και μια κόρη.

Δράμα: Λάτρης του ορεινού τρεξίματος ο αθλητής που σκοτώθηκε από κεραυνό

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από κεραυνό είναι μία στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο σχεδόν το 90% των θυμάτων επιβιώνει. Στην Κολομβία οι θάνατοι από κεραυνούς λόγω των καιρικών συνθηκών είναι πολλοί.

Κεραυνός χτυπά εμπορικό κέντρο στη Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με το Βιομηχανικό Πανεπιστήμιο του Σανταντέρ, ο μεγάλος αριθμός βουνών και οι ανοικτές πεδιάδες της χώρας την καθιστούν επιρρεπή σε ηλεκτρικές εκκενώσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top