Πόλεμος στο Ισραήλ: Θέμα χρόνου η χερσαία επέμβαση

«Πράσινο φως» στον ισραηλινό στρατό

Η ανταπόκριση της Κατερίνας Ρίστα από το εμπόλεμο Ισραήλ / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Προ των πυλών είναι, όπως όλα δείχνουν, η χερσαία επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας. Η ένταση μεταφέρεται και στη Δυτική Όχθη, μετέδωσε η απεσταλμένη του Star, Κατερίνα Ρίστα.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Παγκόσμιος συναγερμός για τους Αμερικανούς πολίτες

Όλα μυρίζουν μπαρούτι στο Ισραήλ. Τα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας επισκέφθηκε σήμερα ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Μίλησε με τους στρατιώτες και τους προετοίμασε για πιθανή εισβολή στη Γάζα.

Νετανιάχου: «Θα πολεμήσουμε σαν λιοντάρια μέχρι τη νίκη»

«Θα νικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ στέκεται πίσω σας. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε σαν λιοντάρια και θα δώσουμε βαρύ πλήγμα στους εχθρούς μας, ώστε να πετύχουμε την τελική νίκη» είπε ο  Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Σε σχετικό βίντεο που ανέβασε στο Twitter, αναφέρει: «Μαζί με τους μαχητές. Όλα έτοιμα».

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Ο στρατός έλαβε το πράσινο φως»

Ο ισραηλινός στρατός έχει το «πράσινο φως» για να εισβάλει στη Γάζα όποτε είναι έτοιμος, δήλωσε εξάλλου σε συνέντευξή του στο ABC News o υπουργός Οικονομίας του Ισραήλ, Nir Barkat.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε τους ομήρους πίσω ζωντανούς, αλλά η πρώτη και τελευταία προτεραιότητα παραμένει η διάλυση της Χαμάς», είπε.

Ισραήλ: Νέο σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ

Ερωτώμενος για το δίκτυο των τούνελ της Χαμάς, ο αξιωματούχος σημείωσε ότι αυτές θα γίνουν «το μεγαλύτερο νεκροταφείο του κόσμου».

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η ένταση μεταφέρεται και στη Δυτική Όχθη 

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα, στη Δυτική Όχθη, οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν 63 Παλαιστίνιοι, που κατά τον ισραηλινό στρατό, είναι μέλη της Χαμάς. Παράλληλα απαγορεύθηκε στους Ισραηλινούς να εισέλθουν στην περιοχή καθώς κρίνεται ότι μπορεί να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ισραήλ: Απέσυρε την πρέσβη και όλους τους διπλωμάτες από την Τουρκία 

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης, στη Δυτική Όχθη σκοτώθηκαν 7 Παλαιστίνιοι.

Άγιος Παντελήμονας: Μουσουλμάνος εισέβαλε στην εκκλησία με μαχαίρι! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top