Ισραήλ: Μητέρα απήχθη μαζί με τα δυο παιδιά της από τη Χαμάς – Βίντεο

Αγνοούνται και οι γονείς της

Αγωνία για τους αγνοούμενους στο Ισραήλ / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που η Χαμάς απαγάγει μια μητέρα με τους δυο μικρούς γιους της από το σπίτι τους κοντά στα σύνορα με τη Γάζα

Ισραήλ: Τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και γιατί τώρα;

 

 

Η 30χρονη Shiri Silberman Bibas κρυβόταν μαζί με τον σύζυγό της Yaden, τον εννέα μηνών γιο της Kfir και τον τρίχρονο Ariel σε ένα ασφαλές δωμάτιο στο σπίτι τους, την ώρα που εισέβαλαν στο Ισραήλ οι αντάρτες της Χαμάς. 

 

 

Ο σύζυγός της είχε ένα μικρό πιστόλι και ήλπιζε ότι θα καταφέρει να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι τους στο Kibbutz Nir Oz. Κατά τη διάρκεια της επιδρομής αυτής αιχμαλωτίστηκαν πάνω από 100 άνθρωποι. 

Ισραήλ: Εντοπίστηκαν 1.500 νεκροί μαχητές της Χαμάς

Ο σύζυγος της Shiri έστειλε μήνυμα στους συγγενείς του, που ανέφερε: «Σας αγαπώ όλους». Εκείνη την ώρα οι μαχητές της Χαμάς πυροβολούσαν με ημιαυτόματα όπλα έξω από το σπίτι του, ενώ μισή ώρα αργότερα τους έγραψε: «μπαίνουν μέσα» και από εκείνη τη στιγμή δεν είχαν καμία επικοινωνία μαζί του. 

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνει την Shiri έντρομη να κρατά τους δυο γιους της αγκαλιά, που ουρλιάζουν από τρόμο. Στα πλάνα δε διακρίνεται ο σύζυγός της, ενώ η ίδια δείχνει απελπισμένη. 

Εικόνα χάους στο Ισραήλ: Πάνω από 1.000 οι νεκροί

Από εκείνη την ώρα δεν υπάρχει κανένα νέο για την τύχη της ίδιας, όσο και της οικογένειάς της. Παράλληλα αγνοούνται οι γονείς της 30χρονης μητέρας, με τους συγγενείς τους να φοβούνται ότι έχουν απαχθεί και αυτοί. 

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς της γυναίκας, που την αναγνώρισαν μέσα από το βίντεο. 

Ισραήλ: «Δεν ξέρουμε πού θα πέσει ρουκέτα»

«Την πρώτη φορά που είδα τις εικόνες δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είδα, μετά κοίταξα μια άλλη φωτογραφία και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι αυτή είναι η ξαδέλφη μου Shiri και τα δύο μικρά παιδιά. Ο φόβος μου είναι ότι τα χώρισαν, ότι τα σκότωσαν, ότι είναι τραυματισμένα, ότι δεν θα τα ξαναδούμε, ότι δεν θα πάρουμε ούτε μια πληροφορία μαζί τους», είπε ξάδελφος της 30χρονος.

Η ανιψιά της Shiri, Yifat Zailer, η οποία μίλησε στους New York Times, δήλωσε ότι δεν θα ησυχάσει μέχρι να επιστρέψουν οι συγγενείς της στην πατρίδα.

Ισραήλ: Φρίκη από τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας από τη Χαμάς

«Ελπίζω μόνο ότι είναι ζωντανοί και ότι είναι μαζί. Και τους θέλω στο σπίτι, μαζί μου, για να μπορέσω να τους αγκαλιάσω σφιχτά ξανά», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top