Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που το είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Εντόπισε το κοριτσάκι σε μια σακούλα σκουπιδιών

Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος έσωσε μωρό που το είχαν πετάξει στα σκουπίδια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου για ένα μωρό που το πέταξαν σε σακούλα σκουπιδιών στον Λίβανο και σώθηκε από καθαρή τύχη όταν το εντόπισε αδέσποτος σκύλος.

Έγκυος μητέρα τριών παιδιών συγκρούστηκε με αλιγάτορα και σκοτώθηκε

Ένας περαστικός άκουσε τα κλάματα του μωρού που προέρχονταν από το εσωτερικό μιας μαύρης σακούλας, την οποία μετέφερε ένας σκύλος. Το αδέσποτο ζώο είχε εντοπίσει το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι έξω από ένα δημοτικό κτίριο στην Τρίπολη στον Λίβανο την Τετάρτη.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο Ισλαμικό Νοσοκομείο από τον άγνωστο περαστικό και αργότερα στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Οι χρήστες των social media καταδίκασαν την εγκατάλειψη του μωρού και σχολίασαν πως τα ζώα μπορεί να αποδειχθεί πως έχουν τελικά περισσότερη συμπόνια από τους ανθρώπους. «Ο σκύλος έχει πολύ περισσότερη ανθρωπιά, καλοσύνη και ευφυΐα από κάποιους σατανικούς μεταλλαγμένους σε ανθρώπινη μορφή», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη χώρα, ενώ πολλοί προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν το μωρό. Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών έχουν έρθει στο φως στον Λίβανο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top