Ποιο ελληνικό φαγητό είναι ανάμεσα στα 50 χειρότερα του κόσμου!

Βρίσκεται πιο κάτω και από τα μυρμήγκια, σύμφωνα με το Taste Atlas

Ποιο Ελληνικό Φαγητό Είναι Στα 50 Χειρότερα Του Κόσμου

Η ελληνική κουζίνα θεωρείται αδιαμφισβήτητα ως μια από τις πιο γευστικές και υγιεινές σε παγκόσμια κλίμακα και χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο σπεύδουν σωρηδόν στη χώρα μας για να γευτούν τα νόστιμα πιάτα μας.

Ωστόσο, δεν ικανοποιούν όλα τα τοπικά εδέσματα τους... απαιτητικούς ουρανίσκους ορισμένων τουριστών, οι οποίοι απευφάνθηκαν ότι υπάρχει ένα ελληνικό φαγητό το οποίο μάλλον δε θα ξαναέτρωγαν.

Σύμφωνα με το Taste Atlas, τον ταξιδιωτικό διαδικτυακό οδηγός για παραδοσιακά τρόφιμα που συγκεντρώνει κριτικές τροφίμων από όλο τον κόσμο, η σοφεγάδα ή συμπεθεριό που θεωρείται το μπριάμ της Κρήτης, βρίσκεται στη λίστα με τα 50 χειρότερα φαγητά του Κόσμου, κατατάσσοντάς το στο νούμερο 31 της σχετικής λίστας.

Αυτό προκαλεί εντύπωση, αναλογιζομένοι ότι λίγο πιο πάνω, στην 36η θέση, βρίσκεται το κολομβιανό πιάτο hormiga culonas, που πρόκειται για φαγητό με βάση τα... μυρμήγκια!.

Τέλος, στην πρώτη θέση με τα 50 χειρότερα πιάτα του κόσμου σύμφωνα με τη λίστα του Τaste Atlas, βρίσκεται το νορβηγικό gamalost.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top