Τιτανικός: Δείτε πώς ήταν το εσωτερικό του μοιραίου υποβρυχίου

«Δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα φέρετρο» γράφουν στο TikTok

Τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν χθες κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού άνηκαν στο υποβρύχιο Titan - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Έσβησαν» οι ελπίδες για τη διάσωση των επιβατών του υποβρυχίου «Titan» που εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια προσπάθειας επίσκεψης στο ναυάγιο του Τιτανικού στον βυθό της θάλασσας. 

Το υποβρύχιο Titan συνεθλίβη - Ακαριαίος ο θάνατος των επιβαινόντων

Νωρίτερα, η αμερικανική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την πλώρη του Τιτανικού ανήκουν στο υποβρύχιο, προσθέτοντας ότι και οι πέντε επιβαίνοντες είναι νεκροί εξαιτίας της καταστροφικής αποσυμπίεσης που προκάλεσε τη διάλυση του βαθυσκάφους.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τον 61χρονο Αμερικανό ιδρυτή της OceanGate, Στόκτον Ρας, τον 77χρονο Γάλλο ωκεανογράφο Πολ-Ανρί Ναρζολέ, τον 59χρονο Βρετανό δισεκατομμυριούχο Χάμις Χάρντινγκ, τον 48χρονο Πακιστανό επιχειρηματία Σαχζάντα Νταγούντ και τον 19χρονο γιο του, Σουλεϊμάν.

Βίντεο από το εσωτερικό του Titan

Την ίδια ώρα, τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ο ιδρυτής και οραματιστής της εταιρείας OceanGate κάνει περιήγηση στο εσωτερικό του μοιραίου υποβρυχίου.

@titanic_empire Titan sub before it Went Missing, inside of the Titan #titan #titanic #titanic1912 #titanicwreck #250k #new #news #submarine ♬ Originalton - Titanic_Empire

Το βίντεο έχει λάβει εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια, με πολλούς χρήστες να το αποκαλούν «φέρετρο». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top