Νέα Υόρκη: Σκότωσε σε τροχαίο την αδελφή του και την 6χρονη κόρη της!

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία- Ερευνώνται οι συνθήκες του δυστυχήματος

Aσύλληπτη τραγωδία «χτύπησε» οικογένεια στην πόλη Μπάφαλο της Νέας Υόρκης. Ένας 21χρονος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τράκαρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η αδελφή του. 

Από το συγκλονιστικό τροχαίο, στον θάνατο παρασύρθηκαν η 24χρονη αδελφή του, η 6χρονη ανιψιά του και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι. 

Η 24χρονη Dahlia Klink με τον σύζυγό τους και τα δύο τους παιδιά/ φωτογραφία facebook

Η 24χρονη Dahlia Klink με τον σύζυγό τους και τα δύο τους παιδιά/ φωτογραφία facebook
 

Ο Evan Klink οδηγούσε ένα όχημα τύπου αγροτικού, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 24χρονη Dahlia Klink. Μέσα σε αυτό επέβαιναν η 6χρονη κόρη της, Molly Kibler και η 17χρονη Havanah Lopez. Τα δύο ανήλικα κορίτσια σκοτώθηκαν ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος, το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 24χρονη μητέρα δύο κοριτσιών υπέκυψε στα τραύματά της, μία μέρα αργότερα, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Στο επιβατικό που οδηγούσε η 24χρονη επέβαινε ένα ακόμη άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Η 24χρονη Dahlia Klink με τον σύζυγό της/ φωτογραφία facebook

Η 24χρονη Dahlia Klink με τον σύζυγό της/ φωτογραφία facebook

Ο οδηγός του αγροτικού έλαβε τις πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Ο δεύτερος επιβάτης του αγροτικού ήταν ένας 19χρονος, ο Cameron Klink, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο καθώς είχε σοβαρά τραύματα.

Οι αρχές εξακολουθούν να προσπαθούν να καταλάβουν τι προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με μάρτυρες, το αγροτικό μετακινήθηκε ξαφνικά στο αντίθετο ρεύμα. Παραμένει ασαφές εάν η εκτροπή έγινε σκόπιμα ή όχι. Η αστυνομία εξετάζει την ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ο 21χρονος, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε για να ελεγχθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top