ΗΠΑ: 10χρονη χάθηκε στο δάσος και επιβίωσε μόνη της για 24 ώρες!

«Πέρασε τη νύχτα ανάμεσα σε μερικά δέντρα»

ΗΠΑ

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 10χρονης Shunghla Mashwani που χάθηκε σε δάσος των ΗΠΑ σε δύσβατη περιοχή και επέζησε για περισσότερες από 24 ώρες μόνη της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, το κοριτσάκι χάθηκε κατά τη διάρκεια πεζοπορίας που έκανε με την οικογένειά του την περασμένη Κυριακή σε μονοπάτι του Cathedral Rock στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του ποταμού Cle Elum.

Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία της, οι συγγενείς της άρχισαν να την ψάχνουν χωρίς αποτέλεσμα. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και άρχισε μια μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού της 10χρονης με εκπαιδευμένους σκύλους, ελικόπτερα και drones. Η περιοχή στην οποία χάθηκαν τα ίχνη της 10χρονης περιγράφεται ως «απότομη, τραχιά και απομακρυσμένη, με πυκνά δέντρα και χαμηλή βλάστηση».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, δύο ομάδες διάσωσης κατάφεραν να εντοπίσουν την 10χρονη σώα σε απόσταση περίπου 2,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου εθεάθη για τελευταία φορά. Οι αστυνομικοί περιέγραψαν τη μικρούλα ως «εξαιρετικά επινοητική και ανθεκτική». «Περπάτησε μέσα από το πυκνό δάσος και πέρασε τη νύχτα ανάμεσα σε μερικά δέντρα» σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η μικρή είπε στην οικογένειά της και στους διασώστες ότι χάθηκε όταν δεν βρήκε τη πεζογέφυρα που χρησιμοποιούσε η οικογένειά της, αλλά «ήξερε ότι ήταν το σωστό να ακολουθήσει το ποτάμι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top