Xαμός σε καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ: Σύζυγος σε αμόκ άρπαξε και έσπασε το στέμμα

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο από καλλιστεία στη Βραζιλία

Βραζιλία - καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ: Σύζυγος σε αμόκ αρπάζει και σπάει το στέμμα

Viral έχει γίνει ένα βίντεο από καλλιστεία ΛΟΑΤΚΙ στη Βραζιλία με την αντίδραση συζύγου διαγωνιζομένης που ανέβηκε στη σκηνή σε... κατάσταση αμόκ.

Τραγικός θάνατος για 23χρονη φιναλίστ καλλιστείων στην Αυστραλία

Στο βίντεο καταγράφεται η απίστευτη αντίδραση ενός άνδρα ο οποίος μόλις συνειδητοποίησε ότι η αγαπημένη του δεν κέρδισε το στέμμα έχασε την ψυχραιμία του και ανέβηκε στη σκηνή ως...μαινόμενος ταύρος. Άρπαξε το στέμμα και στη συνέχεια το χτύπησε με μανία στο έδαφος.

Η Νάταλι Μπέκερ και η Εμανουέλι Μπελίνι είχαν φτάσει στον μεγάλο τελικό για το στέμμα. Τη στιγμή όμως που η πολυπόθητη τιάρα επρόκειτο να τοποθετηθεί στο κεφάλι της Μπελίνι, ο σύζυγος της Μπέκερ ανέβηκε στη σκηνή και με αστραπιαίες κινήσεις πήρε την τιάρα και την πέταξε στο πάτωμα της σκηνής και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές, σπάζοντάς την.

 

 

Στη συνέχεια άρπαξε δια της βίας την αγαπημένη του από τη σκηνή και την τράβηξε για να κατέβει. Στο σημείο αυτό επενέβη η ασφάλεια των καλλιστείων οδηγώντας τον στα παρασκήνια.

Ο συντονιστής των καλλιστείων ανέφερε σε δήλωσή του πως οι κριτές των καλλιστείων ήταν δίκαιοι όταν ανακήρυξαν την Μπελίνι ως βασίλισσα.

Zoe Pre: «Θέλω με την κοπέλα μου να μας παντρέψει ο Αλέξης Τσίπρας»

«Δεν θεώρησε δίκαιο το αποτέλεσμα και προκάλεσε όλη αυτή την αναστάτωση και τη ζημιά. Καταδικάζουμε έντονα το περιστατικό που συνέβη την ώρα της στέψης», τόνισε ο διοργανωτής της εκδήλωσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top