Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ανυπομονούμε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία με Ελλάδα

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν την Ελλάδα ως έναν απαραίτητο σύμμαχο»

Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Την ισχυρή υποστήριξη που απολαμβάνουν οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις από όλο το πολιτικό σύστημα, τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στην Αθήνα, υπογραμμίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των ελληνικών εκλογών.

Στην απάντηση του ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών συγχαίρει τον ελληνικό λαό, σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να προάγουν μαζί με την Ελλάδα τους κοινούς στόχους για την προώθηση της ειρήνης και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Δυτικά Βαλκάνια, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη!

«Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας με την Ελλάδα, συνεργαζόμενοι με την κυβέρνηση που θα επιλεχθεί από τον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επέστρεψε τη διερευνητική εντολή ο Μητσοτάκης στη Σακελλαροπούλου

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν την Ελλάδα ως έναν απαραίτητο σύμμαχο και εταίρο στο ΝΑΤΟ. Μαζί, θα συνεχίσουμε να προάγουμε τους κοινούς μας στόχους για την ειρήνη και την ευημερία στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Δυτικά Βαλκάνια, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ενωμένοι με κοινές δημοκρατικές δεσμεύσεις», καταλήγει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Εκλογές 2023: Τα δύο αδέλφια που μπαίνουν στη Βουλή με διαφορετικά κόμματα

Εκλογές 2023: Γαλάζιος ο χάρτης της Ελλάδας – Τα οριστικά αποτελέσματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top