Βρήκαν τη σορό του μέσα στο σπίτι του, έξι χρόνια μετά τον θάνατό του!

Το ενοίκιο καταβαλλόταν κανονικά

Τον Βρήκαν Νεκρό Στο Σπίτι Του 6 Χρόνια Μετά Τον Θάνατό Του

Τα λείψανα ενός συνταξιούχου που πέθανε πριν από έξι χρόνια μέσα στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν μετά από τυχαίο έλεγχο στις 9 Μαρτίου.

Ένας συνταξιούχος βρισκόταν νεκρός στο σπίτι του για έξι ολόκληρα χρόνια, πριν βρεθούν τα απομεινάρια της σορού του μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Bolton της Αγγλίας.

Εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος έπρεπε να μπει στο οίκημα προκειμένου να ελέγξει την παροχή αερίου, μετά από δικαστική εντολή.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε για τον θάνατό του προέκυψε ότι ο 70χρονος «πιθανότατα» πέθανε τον Μάιο του 2017. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας στην οποία ανήκε το διαμέρισμα του άτυχου άνδρα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχαν κάνει περισσότερα για να ελέγξουν την ευημερία του 70χρονου.

«Κάναμε πολλές προσπάθειες για να επικοινωνήσουμε μαζί του εδώ και πολλά χρόνια, προκειμένου να διευθετήσει τους ελέγχους ασφάλειας αερίου, αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση», υποστήριξε.

Την ίδια ώρα, προκείπτει ότι το ενοίκιο του συνταξιούχου καταβαλλόταν μέσω επιδομάτων στέγασης. 

«Κάναμε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με τον Ρόμπερτ εδώ και πολλά χρόνια για να κανονίσουμε τους ελέγχους ασφάλειας του αερίου. Είναι σαφές ότι δεν κάναμε ό,τι έπρεπε για να τον εντοπίσουμε. Θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα για να ελέγξουμε την ευημερία του Ρόμπερτ», υπογράμμισε.

Ο θάνατός του δεν αντιμετωπίστηκε από την αστυνομία ως ύποπτος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top