Πέθανε η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν μετά από πλαστική επέμβαση

Ήταν μόλις 34 ετών το μοντέλο του OnlyFans

Πέθανε σε ηλικία 34 ετών η σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν και αστέρας του OnlyFans, Christina Ashten Gourkani. «Έσβησε» από ανακοπή καρδιάς, ενώ ανάρρωνε από πλαστική επέμβαση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

 

Η οικογένειά της είναι καταχαρακωμένη και έχει ανοίξει μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα. «Με βαθιά θλίψη και με απίστευτα βαριά συντετριμμένη καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον απροσδόκητο θάνατο της όμορφης αγαπημένης μας κόρης και αδερφής Christina Ashten Gourkani», έγραψαν οι δικοί της άνθρωποι. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

 

«Ήταν ένα τόσο στοργικό πλάσμα και ελεύθερο πνεύμα που πάντα αφιέρωσε χρόνο για να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο οποιουδήποτε με τον οποίο διασταυρώθηκε. Το πνεύμα της Ashten είναι ένα φως που θα συνεχίσει για πάντα στους αγαπημένους της γύρω της και σε αυτούς που άφησε πίσω της», πρόσθεσαν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

 

Το μοντέλο του OnlyFans Mary Magdalene απέτισε φόρο τιμής στην Christina με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Εθισμένη στις πλαστικές επεμβάσεις και η ίδια, έγραψε: «Δεν την ξέρω, [αλλά] πάντα την έβλεπα τυχαία στο Instagram και πίστευα ότι ήταν πραγματικά όμορφη, αλλά είναι τόσο λυπηρό που μόλις πέθανε από πλαστική χειρουργική. Είναι τόσο τρομακτικό γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις από [πλαστική χειρουργική]», συνέχισε, προτού εκφράσει τους δικούς της φόβους.

Οι πλαστικές επεμβάσεις της Christina Ashten Gourkani

Η Christina Ashten Gourkani ή ashtens_empire όπως είναι το ψευδώνυμό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μετράει χιλιάδες ακολούθους, καταγόταν από το Μεξικό.

Είχε ξοδέψει περισσότερα από 40.000 δολάρια για πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, όπως στο στήθος και τους γλουτούς, fillers, μπότοξ κ.α.

Μόνο η πλαστική στήθους και η ρινιπλαστική στις οποίες υπεβλήθη κόστισαν 14.000 δολάρια έκαστη!

«Από τα τέλη της εφηβείας μου, οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι έχω εκπληκτική ομοιότητα με την Κιμ Καρντάσιαν. Είναι μια σύγκριση που ακούω σχεδόν καθημερινά όταν βγαίνω στον δρόμο. Και η αλήθεια είναι ότι, αν κοιτάξετε τις φωτογραφίες μας από το μωρό ή την εφηβεία, έχουμε πολλές ομοιότητες. Οι γονείς μας προέρχονται επίσης από παρόμοιο εθνικό υπόβαθρο, γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει την ομοιότητά μας», είχε δηλώσει η ίδια στη Sun.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top