Μυστήριο με την εξαφάνιση της Σίντνεϊ - «Χάθηκε μέσα στην ομίχλη»

Τρία χρόνια μετά οι γονείς της 19χρονης ακόμα την αναζητούν

Εξαφάνιση 19χρονης Στη Γέφυρα Του Σαν Φρανσίσκο

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η υπόθεση εξαφάνισης μιας 19χρονης φοιτήτριας στις ΗΠΑ. Τα ίχνη της χάθηκαν ξαφνικά το 2020 και έκτοτε αγνοείται. Τα στοιχεία «δείχνουν» ότι ίσως έβαλε τέλος στη ζωή της, όμως οι γονείς της πιστεύουν ότι συμβαίνει κάτι άλλο, γι΄ αυτό και δίνουν μεγάλη αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι.

Το κορίτσι εθεάθη τελευταία φορά στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στη γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο. Όπως φαίνεται σε πλάνα από κλειστό κύκλωμα, η Σίντνεϊ περπατούσε εκείνο το πρωινό μέσα στην ομίχλη, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε και έδωσε κανένα σημάδι ζωής. 

Μέχρι σήμερα, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Σίντνεϊ αυτοκτόνησε, καθώς η γέφυρα Golden Gate είναι ένα από τα πιο γνωστά σημεία αυτοκτονίας στον κόσμο. Το μόνο πράγμα που εμποδίζει τους ανθρώπους να πηδήξουν είναι ένα φράγμα τεσσάρων ποδιών.

Στο σημείο αναμένεται να τοποθετηθεί ένα προστατευτικό δίχτυ, ώστε να αποτραπούν περισσότερες αυτοκτονίες. Περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στη Γέφυρα από το 1937 που άνοιξε.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Σαν Φρανσίσκο

Η Σίντνεϊ εξαφανίστηκε το πρωί της 30ης Σεπτεμβρίου 2020 στη γέφυρα Golden Gate / Φωτογραφία findsydneywest

«Πιστεύουμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει, δεν αυτοκτόνησε»

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση της Σίντνεϊ, οι γονείς της ελπίζουν ότι ακόμα είναι ζωντανή. Για τον λόγο αυτό αύξησαν το ποσό της αμοιβής στα 25.000 δολάρια, με την ελπίδα ότι θα δοθεί κάποια πολύτιμη πληροφορία.

«Πολλοί είπαν ότι αυτοκτόνησε. Αλλά είναι κόρη μου και γνωρίζοντας πώς νιώθει για την αδερφή της και για την οικογένειά της και όλα τα πράγματα που περίμενε με ανυπομονησία. Και όλα αυτά που θα είχε να ζήσει… Απλά το βρίσκω δύσκολο πως απλώς θα τα άφηνε όλα αυτά», δήλωσε ο πατέρας της 19χρονης.

Η μητέρα της Σίντεϊ υποστηρίζει ότι το βίντεο που την έχει απαθανατίσει στη γέφυρα εξακολουθεί να τους μπερδεύει, καθώς υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στη Γέφυρα εκείνο το πρωί και κάποιος έπρεπε να είχε δει κάτι.

Εξαφάνιση 19χρονης - Οι γονείς της Σίντντεϊ πιστεύουν ότι ακόμα ζει

Οι γονείς της 19χρονης Σίντντεϊ πιστεύουν ότι είναι ακόμα ζωντανή / Φωτογραφία findsydneywest

«Γι΄ αυτό συνεχίζουμε να ελπίζουμε. Μπορεί να υπήρχε κάποιος που ίσως δεν συνειδητοποιεί καν ότι είδε κάτι», υποστήριξε. 

Επιπλέον, την ημέρα που η φοιτήτρια εξαφανίστηκε, ήταν 7 το πρωί και είχε πολλή κίνηση στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της. 

«Είχε ομίχλη, αλλά εξαφανίζεται κάπως στην ομίχλη. Πιστεύουμε ότι αν κάποιος πήγαινε και σέρνονταν στις ράγες με όλους αυτούς τους ανθρώπους και τους ποδηλάτες, κάποιος θα είχε πει κάτι ή κάποιος θα προσπαθούσε να της μιλήσει. Κάποιος θα είχε δώσει κάποια πληροφορία από τότε», επεσήμανε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας.

«Η Σίντνεϊ είχε κατάθλιψη»

Παρά το γεγονός ότι η οικογένεια πιστεύει ότι η Σίντνεϊ δεν αυτοκτόνησε, το αστυνομικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να το κάνει αφού η 19χρονη φέρεται να έπασχε από κατάθλιψη.

Η Σίντνεϊ η οποία καταγόταν από την Καλιφόρνια πριν μετακομίσει στη Βόρεια Καρολίνα - είχε πάρει άδεια από το Πανεπιστήμιο λόγω της πανδημίας και τα μαθήματα διδάσκονταν εξ αποστάσεως. 

Η 19χρονη είχε υποστεί σοβαρή διάσειση το προηγούμενο καλοκαίρι και της συνέστησαν να αποφύγει την πολύ επαφή με την οθόνη. 

Λέγεται ακόμη ότι ένιωθε λόγω της τηλεκπαίδευσης και έτσι αποφάσισε να το αναβάλλει μέχρι το Φθινόπωρο του 2021. Όταν εξαφανίστηκε έμενε με οικογενειακούς φίλους στο Bay Area.

Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι ήταν ενθουσιασμένη για το μέλλον και ότι ενδιαφερόταν για την επιστήμη, την τέχνη και τη μουσική και της άρεσε να ταξιδεύει, να μαθαίνει και να παίζει αθλήματα.

Η Σίντντεϊ όταν εξαφανίστηκε είχε ύψος 1,55 και ζύγιζε 58 κιλά. Φορούσε σκούρο κολάν, γαλαζοπράσινη μπλούζα με κουκούλα και αθλητικά παπούτσια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top