Μωρό βρέθηκε νεκρό κάτω από το κρεβάτι του - Είχε πεθάνει από ασιτία

Βρισκόταν για μέρες κλειδωμένο μέσα στο δωμάτιο

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει υπόθεση εγκατάλειψης ανήλικων παιδιών στη Βραζιλία. Το ένα από αυτά βρέθηκε νεκρό από ασιτία, ενώ οι συνθήκες διαβίωσης των υπολοίπων ήταν άθλιες, με τους αστυνομικούς να μένουν άναυδοι με τις εικόνες που αντίκρισαν μπαίνοντας στο διαμέρισμα.

Ένα μωρό βρέθηκε νεκρό σε ένα βρώμικο διαμέρισμα. Η σορός, που ήταν σε αποσύνθεση, βρέθηκε κάτω από κρεβάτι, μέσα σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο και πιστεύεται ότι πέθανε από ασιτία μερικές εβδομάδες πριν.

Στο δωμάτιο όπου βρέθηκε η σορός δεν είχαν πρόσβαση τα άλλα τρία μικρά παιδιά, τα οποία επίσης ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, σε ένα σπίτι γεμάτο σκουπίδια και ακαθαρσίες.

 

 

Μια ημέρα πριν η αστυνομία κάνει έφοδο στο διαμέρισμα της οικογένειας, η μητέρα φέρεται να διασκέδαζε σε πάρτι, κάτι που αποδεικνύεται από κάμερες ασφαλείας. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες των γειτόνων για μια πολύ άσχημη μυρωδία που αναδυόταν από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι, όταν αντίκρισαν τα τρία παιδιά ηλικίας 10, 8 και 3 ετών - μόνα τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή μητέρα άφηνε συχνά τα ανήλικα μόνα τους και έφευγε από το σπίτι, ενώ δεν επέτρεπε στον πατέρα τους να τα δει.

Η μητέρα είναι αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες, όπως η εγκατάλειψη παιδιού, η κακοποίηση παιδιών, η απόκρυψη πτώματος και η ανθρωποκτονία.

Η αιτία θανάτου του μωρού δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασιτία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top