Παραμένει στη φυλακή ο Όσκαρ Πιστόριους

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης

Παλαιότερα πλάνα από τη δίκη του Όσκαρ Πιστόριους / Video AP

Στη φυλακή για τη δολοφονία της συντρόφου του θα παραμείνει ο Παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση για την αποφυλάκισή του.

Ποινή χάδι για τον δολοφόνο της Ρίβα-Στη φυλακή για 6 χρόνια ο Όσκαρ Πιστόριους

Απορρίφθηκε σήμερα (31/3) στην Πρετόρια το αίτημα για αποφυλάκιση υπό όρους του Νοτιοαφρικανού Παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ.

«Δεν ξέρω με ποιους λόγους απορρίφθηκε το αίτημα, ενημερωθήκαμε μόνο ότι είχε απορριφθεί και ότι θα επανεξεταζόταν σε ένα χρόνο», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος. στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP). 

Παραμένει στη φυλακή ο Όσκαρ Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους καταδικάσθηκε μετά από έφεση σε φυλάκιση 13 ετών και 5 μηνών τον Νοέμβριο του 2017 / Φωτογραφία αρχείου AP (Themba Hadebe)

Το πρωί πραγματοποιήθηκε ακρόαση ενώπιον ειδικής επιτροπής και ήταν προγραμαμτισμένη η ενημέρωση των δικηγόρων των δύο μερών.

O Οσκαρ Πιστόριους, ακρωτηριασμένος και στα δύο πόδια, κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο Νοτιοαφρικανός, ο οποίος έχει ήδη εκτίσει το ήμισυ της ποινής του, καταδικάσθηκε μετά από έφεση σε φυλάκιση 13 ετών και 5 μηνών τον Νοέμβριο του 2017.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top