ΗΠΑ: Τα τελευταία μηνύματα του γνωστού μοντέλου πριν βρεθεί νεκρό

«Δεν αυτοκτόνησε», λέει η οικογένεια του Jeff Thomas

Την τελευταία συνομιλία που είχε με τον Jeff Thomas, το μοντέλο και influencer που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στο Μαϊάμι και πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε αποκάλυψε η ατζέντης του.

ΗΠΑ: Μυστήριο με τον θάνατο πασίγνωστου μοντέλου - Πήδηξε στο κενό;

Η ατζέντης του από την Sovereign Talent Group με έδρα το Λος Άντζελες δήλωσε ταραγμένη από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του, καθώς όπως λέει, τίποτα στη συμπεριφορά του δεν προμήνυε τον ξαφνικό χαμό του.

Οι δυο τους, μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν, συζητούσαν για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

 

«Ήταν σε καλή διάθεση και ήταν ενθουσιασμένος που είχε μετακομίσει στο Μαϊάμι για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση, αν και δεν ήξερα ακόμα τι ήταν», δήλωσε η ατζέντης στην dailymail και πρόσθεσε ότι της φάνηκε «θετικός και ευτυχισμένος» κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του.

«Μιλούσαμε για μια αστεία οντισιόν που είχα πάει για εκείνον, στην οποία υπήρξε κάποιου είδους μικροκαβγάς. Γελάσαμε με αυτό και μου είπε πώς είναι κωμικός στην καρδιά. Είμαι απλά άναυδη. Δεν ξέρω καν πώς να αντιδράσω», τόνισε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

 

ΗΠΑ: Αυτοκτονία ο θάνατος του γνωστού μοντέλου;

Στις 8 Μαρτίου η αστυνομία κλήθηκε στις 4:12 τα ξημερώματα για να ερευνήσει ένα περιστατικό αυτοκτονίας. 

Το άψυχο σώμα του Thomas βρέθηκε στο πεζοδρόμιο κάτω από το σπίτι του και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μάρτυρες ανέφεραν ότι τον είδαν να πηδάει από το μπαλκόνι του σπιτιού του, που βρίσκεται σε ένα πολυτελές πολυώροφο κτίριο στη λεωφόρο Brickell.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αιτία θανάτου, αφού δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή.

Ξαδέλφη του αδικοχαμένου μοντέλου δήλωσε ότι η οικογένειά του δεν πιστεύει στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. «Δεν ήταν αυτοκτονία. Το να αναφέρεται το αντίθετο είναι πλήρης περιφρόνηση του χαρακτήρα του και του ποιος ήταν», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top