«Η Λόλα είχε 101 τραύματα» - Σοκάρει η δολοφονία 2χρονης από τον πατριό της

«Την έριξε ο σκύλος από τις σκάλες», ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

«Δε θέλω να πάω σπίτι», φώναζε η Λόλα λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δολοφονία της μόλις δύο ετών Λόλα που έρχονται στο «φως». Κατηγορούμενος είναι ο πατριός της, ο οποίος φέρεται να τη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. 

«Δε θέλω να πάω σπίτι», φώναζε η Λόλα πριν τη δολοφονήσει ο πατριός της

Η γιαγιά της μικρής Λόλα απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στη δίκη για τη δολοφονία της εγγονής της. «Η Λόλα αγαπούσε τη ζωή», είπε συγκινημένη για τη δίχρονη και πρόσθεσε:

Της άρεσαν τα πάντα. Απλώς αγαπούσε τη ζωή. Ήταν τόσο ανεξάρτητη. Ήταν απλά ένας καταπληκτικός χαρακτήρας.

Η δίχρονη Λόλα βρέθηκε νεκρή, έχοντας 101 τραύματα σε όλο το κορμάκι της. Ο πατριός της φέρεται να τη σκότωσε ενώ ήταν σε κατάσταση αμόκ. Όμως και η μητέρα της κατηγορείται επειδή δεν προστάτευσε την κόρη της.

Η Λόλα που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον πατριό της είχε 101 τραύματα

Η Λόλα που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον πατριό της είχε 101 τραύματα

«Ήταν απρόβλεπτος», είπε για τον πατριό της Λόλα

Σε ερώτηση της εισαγγελέως για τον χαρακτήρα του κατηγορούμενου, η γιαγιά της Λόλα υποστήριξε ότι ήταν «σκληρός» και «απρόβλεπτος».

«Συμπεριφερόταν σαν σκληρός άνδρας. Γινόταν εριστικός και οι διαθέσεις του δεν ήταν προβλέψιμες», δήλωσε χαρακτηριστικά η γιαγιά.

Ο 31χρονος ισχυρίζεται ότι η Λόλα τραυματίστηκε, όταν την έριξε ο σκύλος από τις σκάλες του σπιτιού. Ωστόσο, σύμβουλος παιδοοφθαλμίατρος αντικρούει τον ισχυρισμό του, λέγοντας ότι «είναι πολύ απίθανο τα τραύματα να προκλήθηκαν από πτώση σε 10 σκαλοπάτια με μοκέτα». «Η πιο πιθανή αιτία των τραυματισμών της είναι ένας σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι, πιθανώς με κάποια μορφή πρόσκρουσης», πρόσθεσε.

«Δε θέλω να πάω σπίτι», φώναζε η Λόλα λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί

Στην προηγούμενη δικάσιμο, μια φίλη της μητέρας του παιδιού που το πρόσεχε συχνά υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η δίχρονη λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή, φώναζε και αρνιόταν να επιστρέψει στο σπίτι της, όπου έμενε με τη μητέρα και τον πατριό της.

«Δε θέλω να πάω σπίτι», φέρεται να της έλεγε, σύμφωνα με τη μάρτυρα.

Ακόμα, η γυναίκα περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως έναν «θυμωμένο και επιθετικό» σύντροφο, ενώ έκανε ειδική αναφορά και σε ένα περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες πριν την τραγωδία. Ενώ μιλούσε με τη φίλη της στο τηλέφωνο, ο 31χρονος ακουγόταν να φωνάζει και να ωρύεται. Τότε είχε προβληματιστεί πολύ και την είχε συμβουλεύσει να τον χωρίσει, επειδή «γινόταν επιθετικός και έκανε χρήση ναρκωτικων».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top