Φρίκη στο Παρίσι: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας σε πάρκο

Ήταν σε σάκο που ήταν πεταμένος σε θάμνους- Δεν έχει ταυτοποιηθεί το θύμα

Φρίκη προκάλεσε η δολοφονία της 12χρονης Λόλα στη Γαλλία τον περασμένο Οκτώβριο. Μία 24χρονη άστεγη από την Αλγερία κατηγορείται ότι τη βίασε, τη βασάνισε και τη σκότωσε / Βίντεο Mega

Τεμαχισμένο σώμα γυναίκας βρέθηκε στη Γαλλία μέσα σε έναν σάκο στο Buttes-Chaumont, ένα πάρκο στα βορειοανατολικά του Παρισιού, πολύ δημοφιλές για περιπάτους και πικνίκ.

Αστυνομικοί της υπηρεσίας πάρκων και κήπων της πόλης έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη, χθες γύρω στο μεσημέρι, ανέφερε ο δήμαρχος του 19ου Διαμερίσματος της γαλλικής πρωτεύουσας, Φρανσουά Ντανιό. Το πάρκο έκλεισε για το κοινό, προκειμένου να ερευνηθεί σε όλη την έκτασή του.

Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα, στον σάκο που ήταν πεταμένος σε θάμνους βρέθηκε η λεκάνη μιας γυναίκας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την ταυτότητα του θύματος ή για τη στιγμή του θανάτου της. Την υπόθεση έχει αναλάβει η δικαστική αστυνομία του Παρισιού.

Μια κάτοικος της συνοικίας, που ήταν έξω από το πάρκο γύρω στις 6 το απόγευμα, είπε ότι την ενημέρωσε η κόρη της να μην πάει εκεί. «Νομίζω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται κάποιο πτώμα στο Buttes-Chaumont όμως, ένα τεμαχισμένο πτώμα, αυτό είναι η απόλυτη φρίκη», σχολίασε.

Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό και σήμερα Τρίτη, ώστε οι αστυνομικοί να το ερευνήσουν με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, είπε ο δήμαρχος.

To πάρκο  Buttes-Chaumont στα βορειοανατολικά του Παρισιού/ ΑΡ images

To πάρκο  Buttes-Chaumont στα βορειοανατολικά του Παρισιού/ ΑΡ images

Το πάρκο Buttes-Chaumont, ο «πράσινος πνεύμονας» του ανατολικού Παρισιού, δημιουργήθηκε το 1867 από τον Ναπολέοντα Γ΄. Χάρη στη λιμνούλα, τους καταρράκτες και το σπήλαιό του προσφέρεται για περιπάτους και άσκηση, ενώ τα Σαββατοκύριακα συχνάζουν εκεί πολλές οικογένειες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top