Σοκαριστικό βίντεο: Αμάξι παρασέρνει και εκσφενδονίζει 5χρονη σε τζαμαρία

Μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε ενώ έπαιζε

Ανατριχίλα προκαλεί ένα βίντεο ντοκουμέντο με την παράσυρση ενός πεντάχρονου κοριτσιού από αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αμαξιού την παρέσυρε και την εκσφενδόνισε πάνω στη τζαμαρία καταστήματος.

Από θαύμα σώθηκε ένα 5χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ στη Βραζιλία. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, ένας μεθυσμένος οδηγός «έχασε» τον έλεγχο του αμαξιού του, την παρέσυρε και την εκσφενδόνισε πάνω στη τζαμαρία σχολής οδηγών.

Βραζιλία: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί και το πέταξε πάνω σε τζαμαρία

Το παιδί έπαιζε, όταν παρασύρθηκε από τον μεθυσμένο οδηγό / Φωτογραφία από Youtube

Στο βίντεο το αυτοκίνητο του υπόπτου φαίνεται να στρίβει με τρελή πορεία, να παρασέρνει αρχικά έναν μοτοσικλετιστή και να πέφτει πάνω σε έναν φράκτη με φυτά, δίπλα στον οποίο κάθεται ένας άνδρας και παίζει αμέριμνη η 5χρονη. Παρόλο που ο άνδρας κατάφερε να φύγει από το σημείο, το αμάξι παρέσυρε το παιδί, το οποίο «πέρασε» μέσα από τη τζαμαρία.

Βραζιλία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 5χρονη

Το κοριτσάκι εκσφενδονίστηκε και «πέρασε» μέσα από τη τζαμαρία / Φωτογραφία από Youtube

Παρά τη φρικτή πρόσκρουση, η μικρούλα κατάφερε να σηκωθεί και να τρέξει προς τον άντρα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο κηδεμόνας της. Ως εκ θαύματος, βγήκε από τη σύγκρουση αλώβητη, με μόλις μερικές γρατζουνιές από τα σπασμένα γυαλιά. Καλά στην υγεια του είναι και ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Βραζιλία: Από θαύμα έζησε 5χρονη που «πέρασε» μέσα από τζαμαρία

Η 5χρονη γλίτωσε από θαύμα με μόνο μερικές γρατζουνιές / Φωτογραφία από Youtube

Ο οδηγός συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,95 mg/l, ενώ φέρεται ότι είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του τροχαίου.

br />  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top