Βουκουρέστι: Το Star στο σημείο της τραγωδίας-«Τους έβλεπα μέσα στα αίματα»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Επιβάτες που βγήκαν σώοι από το όχημα, περιγράφουν στην κάμερα του Star τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star - Αποστολή Γιάννης Σωτηρόπουλος

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ένας άνδρας 53 ετών, με καταγωγή από τη Λάρισα, έχασε τη ζωή του. Η τραγική ειρωνία είναι ότι ο άνθρωπος έκανε έκπληξη το ταξίδι στη σύζυγό του για τα Χριστούγεννα. Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε ο απεσταλμένος του Star, Γιάννης Σωτηρόπουλος. Οι μαρτυρίες των επιβατών συγκλονίζουν.

Τροχαίο σε Ρουμανία: 53χρονος από τη Λάρισα ο νεκρός

Στην κάμερα του Star μίλησε επιβάτης που έζησε τον εφιάλτη. Η ίδια ήταν από τους τυχερούς καθώς ήταν σε σημείο κοντά στην πόρτα του λεωφορείου και κατάφερε να βγει γρήγορα έξω.«Το υπόλοιπο ήταν τραγικό. Βλέπαμε να βγαίνουν μέσα στα αίματα».

Βουκουρέστι: Το Star στο σημείο της τραγωδίας

«Δε μπορώ να αναπνεύσω»

Συγκλονίζει μια άλλη επιβάτης που τραυματίστηκε στο φρικτό τροχαίο.

«Ξαφνικά νιώθω ένα «μπαμ» και κάτι να με πλακώνει. Ένιωσα ένα βάρος στην πλάτη μου και είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου στο κάθισμα. Η οροφή του λεωφορείου είχε λυγίσει από το βάρος της σιδερένιας πύλης και είχε πέσει πάνω μου, δε μπορούσα να σηκωθώ. Αρχισα να φωνάζω "δε μπορώ να αναπνεύσω, δε μπορώ να αναπνεύσω"», είπε.

Βουκουρέστι: Το Star στο σημείο της τραγωδίας

Mάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου, στο συγκεκριμένο σημείο έχουν ξαναγίνει ατυχήματα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας Τούρκος οδηγός νταλίκας είχε «φρακάρει» ακριβώς σε αυτό το σημείο. Αυτή τη φορά, όμως, το τροχαίο με το τουριστικό λεωφορείο με τους Έλληνες είχε τραγικό απολογισμό.

Βουκουρέστι: Το Star στο σημείο της τραγωδίας

H σιδερένια πύλη στην οποία προσέκρουσε το τουριστικό λεωφορείο, έχει ξηλωθεί / Αυτοψία Star - Αποστολή Γιάννης Σωτηρόπουλος

Ρουμανία: Βγήκε από το τεχνητό κώμα η 30χρονη γυναίκα

Έφτασαν στην Ελλάδα αρκετοί από τους επιβάτες του τροχαίου 

Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο χθες στο Βουκουρέστι.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι 30χρονη γυναίκα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στη Ρουμανία έχει πλέον βγει από το τεχνητό κώμα και έχει τις αισθήσεις της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top