Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον - Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Οι δράστες πυροβολούσαν με ημιαυτόματα όπλα

ΗΠΑ πυροβολισμοί

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν χθες από πυρά αγνώστων στη βορειοδυτική Ουάσινγκτον των ΗΠΑ. Οι δράστες αποβιβάστηκαν από ένα μικρό SUV και άρχισαν να πυροβολούν με ημιαυτόματα όπλα εναντίον περαστικών.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βαλτιμόρη – Ένας νεκρός και τουλάχιστον 7 τραυματίες

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση γύρω στις 12:50 (τοπική ώρα) για πυροβολισμούς σε δύο διαφορετικά σημεία. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν δύο ανθρώπους να κείτονται νεκροί, ενώ τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν για ιατρική φροντίδα σε κοντινά νοσοκομεία.

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί έξω από νοσοκομείο στο Μέμφις - Έξι τραυματίες

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της έρευνας, οι αρχές αναζητούν δύο υπόπτους που εθεάθησαν να αποβιβάζονται από ένα μικρό SUV μαύρου χρώματος και ακολούθως να πυροβολούν με ημιαυτόματα όπλα εναντίον περαστικών. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν ξανά στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν.

ΗΠΑ: Στέλνουν 3 δισ. δολάρια στρατιωτική βοήθεια στο Κίεβο

Για «υπαίθρια αγορά ναρκωτικών» στο συγκεκριμένο σημείο, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Ασάν Μπέντεντικτ. Σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας εκτελούν συχνά περιπολίες στην περιοχή και πραγματοποιούν συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top