Πυροσβέστης πήγε να σβήσει φωτιά και είδε την οικογένειά του να καίγεται

Απίστευτη τραγωδία στην Πενσιλβάνια - Νεκρά 10 άτομα, τα τρία παιδιά

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας στις ΗΠΑ. Πυροσβέστης κλήθηκε να σβήσει φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι και είδε να καίγεται η οικογένειά του. Από την πυρκαγιά κάηκαν 10 άτομα, εκ των οποίων τα τρία παιδιά.

Επτά ενήλικοι και τρία παιδιά, μέλη της ίδιας οικογένειας, έχασαν τη ζωή της κατά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους, στην περιοχή Νέσκοπεκ της Πενσιλβάνιας.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ένας από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά, σάστισε όταν αντιλήφθηκε πως το σπίτι ανήκε στην οικογένειά του. 

φωτιά σε σπίτι - ΗΠΑ

φωτιά ΗΠΑ

Ο πυροσβέστης Χάρολντ Μπέικερ δήλωσε στην εφημερίδα The «Citizens' Voice» ότι μεταξύ των θυμάτων ήταν ο γιος του, η κόρη του, ο πεθερός του, ο κουνιάδος και η κουνιάδα του, τρία εγγόνια (ηλικίας 5, 6 και 7 ετών) και άλλα δύο συγγενικά πρόσωπα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και εξαπλώθηκε ταχύτατα.

Γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν μια ισχυρή έκρηξη προτού δουν τις φλόγες να ξεπηδούν από το σπίτι, το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας νεαρός ακούστηκε να ουρλιάζει έξω από το σπίτι: «Είναι όλοι νεκροί».

πήγε να σβήσει φωτιά και είδε νεκρή την οικογένειά του

πυροσβέστης πήγε να σβήσει φωτιά και είδε να καίγεται η οικογένειά του

Ο πυροσβέστης Μπέικερ, ο οποίος απαλλάχθηκε των καθηκόντων του λόγω της συγγένειάς του με τα θύματα, είπε πως στο συγκεκριμένο οίκημα διέμεναν συνολικά 14 άνθρωποι. Ένας απουσίαζε λόγω εργασίας, ενώ άλλοι τρεις κατάφεραν να απομακρυνθούν εγκαίρως. Ο Χάρολντ Μπέικερ συμπλήρωσε πως στο σπίτι βρίσκονταν επίσης 13 σκυλιά, αλλά δεν γνώριζε αν κάποια επέζησαν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκονται υπό διερεύνηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top