Ουκρανία: Ρώσος στρατιώτης φέρεται να ευνούχισε Ουκρανό αιχμάλωτο

Απίστευτες καταγγελίες για τις φρικαλεότητες του πολέμου

Στιγμιότυπα μετά από βομβαρδισμό στην περιοχή του Ντονέτσκ από ρωσικούς πυραύλους

Οι φρικαλεότητες του πολέμου αποκαλύπτονται για μια ακόμα φορά, μετά από νέα καταγγελία για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία

Σύμφωνα με αυτή, βίντεο που κυκλοφόρησε στα φιλορωσικά κανάλια στην πλατφόρμα Telegram, δείχνει έναν Ρώσο στρατιώτη να ευνουχίζει έναν Ουκρανό αιχμάλωτο. 

Telegram: Το σχέδιο εκκένωσης Πούτιν εάν ηττηθεί στην Ουκρανία

Στο σοκαριστικό βίντεο διακρίνεται ένας στρατιώτης να πλησιάζει έναν άλλον, ο οποίος φέρεται να έχει δεμένα τα χέρια του και να είναι ξαπλωμένος μπρούμυτα. Φορά κίτρινα και μπλε διακριτικά, τα χρώματα δηλαδή της ουκρανικής σημαίας. 

Ουκρανία βομβαρδισμός

Οι θηριωδίες συνεχίζονται στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία

Ο Ρώσος στρατιώτης από την άλλη φορά χειρουργικά γάντια και κρατάει κοπίδι. Στο βίντεο φέρεται να κόβει με το κοπίδι το πίσω μέρος του παντελονιού του αιχμαλώτου, τον οποίο κρατούν ακινητοποιημένο αρκετοί Ρώσοι στρατιώτες. Στη συνέχεια τον ευνουχίζει και δείχνει στην κάμερα τα γεννητικά του όργανα. 

Λαβρόφ: «Η Ρωσία επιδιώκει αλλαγή καθεστώτος στην Ουκρανία»

Η προέλευση του βίντεο είναι ακόμα άγνωστη, όπως και το πού συνέβη αυτή η φρικαλεότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος Ρώσος στρατιώτης είχε βιντεοσκοπηθεί παλιότερα κοντά στο εργοστάσιο χημικών Αζότ στο Σεβεροντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία και ήταν μέλος της τσετσένικου τάγματος Akhat. 

Ουκρανία νεκροί

Η Ουκρανία καταγγέλλει ότι Ρώσοι στρατιώτες ευνούχισαν Ουκρανό αιχμάλωτο

Ουκρανία: Οργισμένη αντίδραση του συμβούλου του Ζελένσκι

Χθες ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μιχάιλο Ποντόλιακ επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του βίντεο και τόνισε πως το Κίεβο θα οδηγήσει τους δράστες στη δικαιοσύνη. 

 

 

«Ο κόσμος πρέπει να το συνειδητοποιήσει: Η Ρωσία είναι μια χώρα κανίβαλων που απολαμβάνουν τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες. Ωστόσο η ομίχλη του πολέμου δε θα βοηθήσει να αποφευχθεί η τιμωρία για τους δήμιους. Θα αναγνωρίσουμε και θα φτάσουμε στον καθένα από εσάς», έγραψε στο Twitter ο Ποντόλιακ.

Συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας για τα σιτηρά στην Κωνσταντινούπολη

Την ίδια καταγγελία έκανε και η βουλευτής Ίνα Σοβσούν, η οποία κατηγόρησε το Twitter ότι της κατέβασε το βίντεο από την πλατφόρμα, λόγω του σκληρού του περιεχομένου.

 

 

«Η Ρωσία πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό. Δώστε στην Ουκρανία τα όπλα που χρειαζόμαστε για να σταματήσουμε αυτόν τον εφιάλτη μια για πάντα. Ο κόσμος δεν μπορεί να προσποιείται ότι αυτά δεν συμβαίνουν», έγραψε η βουλευτής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top