ΗΠΑ: Ντελιβεράς έσωσε πέντε παιδιά μέσα από φλεγόμενο κτίριο

Μπήκε δύο φορές στο σπίτι και όταν τελείωσε το έργο του λιποθύμησε

Απίστευτο θάρρος και δύναμη έδειξε ένας διανομέας, όταν με αυτοθυσία μπήκε σε ένα φλεγόμενο κτίριο για να σώσει πέντε παιδιά που βρίσκονταν μέσα.

Το περιστατικό που θύμισε σκηνή από κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε στην Ιντιάνα των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Ο διανομέας πίτσας βρισκόταν στον δρόμο για την παράδοση μιας παραγγελίας, όταν πέρασε έξω από ένα κτίριο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Φευγαλέα εντόπισε με την άκρη του ματιού μια φιγούρα σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού και όρμησε αμέσως μέσα στις φλόγες.

Μπαίνοντας μέσα στο κτίριο εντόπισε στον επάνω όροφο μια έφηβη και τρία μικρά παιδιά να έχουν αγκιστρωθεί στα πόδια της. Άρπαξε αγκαλιά τα παιδιά και ζήτησε από την έφηβη να τον κρατά από την μπλούζα για να βγουν έξω. Όταν τα κατάφεραν, η μικρή κοπέλα του είπε ότι άφησαν πίσω τους τη μικρή της αδερφή.

φωτιά ΗΠΑ

Ο 25χρονος διανομέας δε δίστασε και ξανά μπήκε στο σπίτι. Βρήκε το κοριτσάκι, το πήρε αγκαλιά, όμως δε μπορούσαν να βγουν γιατί οι φλόγες τους είχαν αποκλείσει. Χωρίς να το σκεφτεί πολύ, πήρε την απόφαση να πηδήξει από το παράθυρο. Μάλιστα, προκειμένου  να μη χτυπήσει το παιδί, ο νεαρός άνδρας προσγειώθηκε με την πλάτη.

ντελιβεράς μπήκε σε φλεγόμενο κτίριο για να σώσει παιδιά

Μόλις είδε τους πυροσβέστες, παρέδωσε το παιδί και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε, καθώς εκτός από τα σπασμένα πλευρά είχε υποστεί εγκαύματα, ενώ είχε εισπνεύσει και καπνό.

Χάρη στην αυτοθυσία του Νίκολας Μπόστιτς, τα πέντε αδερφάκια σώθηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά και ο 25χρονος έγινε ο ήρωάς τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top