ΗΠΑ: Ξύπνησε από κώμα και «έδειξε» τον αδελφό της ως δράστη

Η άτυχη γυναίκα ήταν σε κώμα για δύο χρόνια

ηπα αδελφός

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην πολιτεία της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου η 51χρονη Γουάντα Πάλμερ ξύπνησε από κώμα ύστερα από δύο χρόνια και αποκάλυψε πως ο ίδιος της ο αδερφός, Ντάνιελ Πάλμερ είχε επιχειρήσει να τη σκοτώσει.

Για απόπειρα δολοφονίας και κακόβουλη σωματική βλάβη κατηγορείται ο 55χρονος Ντάνιελ Πάλμε καθώς φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στη Γουάντα και να της κατάφερε τραύματα στο κεφάλι.

Όταν έγινε το περιστατικό, τον Ιούνιο του 2020, η αστυνομία είχε δηλώσει πως δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία για να συλλάβει τον Πάλμερ.

ΗΠΑ: 10χρονη έμεινε έγκυος από βιασμό και πήγε σε άλλη Πολιτεία για άμβλωση

Όταν όμως η Γουάντα ξύπνησε μετά από δύο χρόνια που βρισκόταν σε κώμα, οι ερευνητές του γραφείου του σερίφη της κομητείας Τζάκσον έλαβαν ένα τηλεφώνημα από το θεραπευτήριο όπου νοσηλεύονταν η άτυχη γυναίκα.

Η Γουάντα κατάφερε να αποκαλύψει στις αστυνομικές αρχές πως ο αδελφός της ήταν αυτός που επιχείρησε να τη δολοφονήσει. Η Γουάντα είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη από το χτύπημα όμως επικοινωνήσε με μεμονωμένες λέξεις πως ο «κακός» ήταν ο αδελφός της όταν ρωτήθηκε για τον δράστη της επίθεσης.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Τζάκσον έκανε και σχετική ανάρτηση σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη σύλληψη του 55χρονου.

«Από τη σκοπιά ενός ερευνητή, αυτό είναι όσο πιο σπάνιο γίνεται. Νομίζω ότι είναι μια πραγματική απόδειξη της επιμονής και της δύναμης του ίδιου του θύματος» δήλωσε ο σερίφης Ρος Μέλενγκερ στο Fox.

ΗΠΑ: Μεγαλοδικηγόρος κατηγορείται για τη δολοφονία συζύγου και γιου του

Επιπλέον περιέγραψε στο MetroNews πως δεν είχαν προβεί σε σύλληψη λόγω έλλειψης στοιχείων. «Δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, κανείς δεν έμενε στο σπίτι, δεν υπήρχαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας, ούτε αρχεία κινητών τηλεφώνων. Δεν υπήρχε ουσιαστικά τίποτα για να προχωρήσουμε» εξήγησε.

«Το κλειδί της όλης υπόθεσης βρισκόταν στο ίδιο το θύμα και με αυτήν ανίκανη να επικοινωνήσει, δεν είχαμε κανένα στοιχείο. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, ξύπνησε και μπορεί να μας πει ακριβώς τι συνέβη» κατέληξε ο σερίφης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top