Αυτός είναι ο νικητής του διαγωνισμού για τον πιο άσχημο σκύλο

Το βραβείο κέρδισε ένας 17χρονος κινεζικός λοφιοφόρος, ονόματι Happy Face

Με πανκ κόμμωση και τη γλώσσα του να κρέμεται μόνιμα από τη μουσούδα του, ο «Happy Face» αναδείχθηκε ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σκύλος & Άνθρωπος: Μία αμφίδρομη σχέση αγάπης και αφοσίωσης

Ο γέρικος σκύλος, ένας κινεζικός λοφιοφόρος ηλικίας 17 ετών, κέρδισε την Παρασκευή το πρώτο βραβείο απέναντι σε άλλους εννέα διεκδικητές, στον ετήσιο διαγωνισμό που έχει γίνει θεσμός εδώ και δεκαετίες.

Ο «Happy Face», ένας 17χρονος κινεζικός λοφιοφόρος, αναδείχθηκε ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών

Ο πρωταθλητής υιοθετήθηκε πέρυσι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, από τη 41χρονη μουσικό Τζενέντα Μπενάλι στην Αριζόνα. Όπως είπε η ίδια, την είχαν προειδοποιήσει ότι πρόκειται για ένα ηλικιωμένο σκυλί με προβλήματα υγείας. «Το προσωπικό του κυνοκομείου προσπάθησε να με προετοιμάσει γι' αυτό που θα έβλεπα. Είδα ένα πλάσμα που ήταν όντως ηλικιωμένο, χρειαζόταν μια δεύτερη ευκαιρία και άξιζε να το αγαπήσουν», δήλωσε η περήφανη ιδιοκτήτρια.

Συμβουλές για να δεθεί το παιδί σας με το κατοικίδιό σας

Οι κτηνίατροι της εξήγησαν ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ο σκύλος ενδεχομένως να ζούσε μόνο λίγες εβδομάδες. «Αλλά η αγάπη, η καλοσύνη και τα φιλιά της μαμάς τον βοήθησαν» να ξεπεράσει τα προβλήματα, ανέφερε η Τζενέντα Μπενάλι.

Ο Happy Face υιοθετήθηκε πέρυσι, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, από τη 41χρονη μουσικό Τζενέντα Μπενάλι στην Αριζόνα

Έρευνα: Μπορούμε να προβλέψουμε τη συμπεριφορά ενός σκύλου από τη ράτσα;

Ο «Happy Face» συνηθίζει να κοιμάται, να ροχαλίζει, να γκρινιάζει στον ύπνο του και να βγάζει περίεργους ήχους όταν είναι χαρούμενος, δήλωσε η 41χρονη μουσικός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top