Με κορωνοϊό ο πρίγκιπας Άντριου - Δε θα παραστεί στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

 Η φαντασμαγορική γιορτή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ ξεκίνησε - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρίγκιπας Άντριου, λίγο πριν τους λαμπρούς εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η φαντασμαγορική γιορτή για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Την ώρα που η βασιλική οικογένεια γιορτάζει σύσσωμη το Πλατινένιο Ιωβήλαιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο γιος της, πρίγκιπας Άντριου, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δε θα παραστεί αύριο στη λειτουργία για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο, ανέφερε ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

πρίγκιπας Άντριου - Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Άντριου συνοδεύει τη βασίλισσα Ελισάβετ σε παλαιότερη κοινή τους εμφάνιση - AP Image

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου, δευτερότοκος γιος της βασίλισσας, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα επίσημα καθήκοντά του με αφορμή την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του στενού φίλου του, του Αμερικανού χρηματιστή Τζέφρι Επστάιν.

Τον περασμένο Φεβρουάριο κατέληξε σε εξωδικαστική συμφωνία με μια γυναίκα που τον κατηγορούσε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη.

Τη γλίτωσε ο πρίγκιπας Άντριου - Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον βιασμό

Μεγάλη Βρετανία: Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίσθηκε σήμερα στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ κατά την πρώτη ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της, επευφημούμενη από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στα ανάκτορα στο Λονδίνο.

Η 96χρονη βασίλισσα, ντυμένη μ' ένα σύνολο χρώματος γαλάζιου προς μωβ, στεκόταν ακίνητη και στηριζόταν σ' ένα μπαστούνι. Συνοδευόταν από τον δούκα του Κεντ, έναν εξάδελφό της που είναι συνταγματάρχης του σώματος των Scots Guards, της Σκωτσέζικης Φρουράς, ενός από τα επίλεκτα συντάγματα της βρετανικής βασιλικής φρουράς.

βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα επρόκειτο να εμφανιστεί και πάλι στον εξώστη λίγο αργότερα για μια υπέρπτηση αεροπλάνων της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, της RAF, αυτή τη φορά συνοδευόμενη από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν επίσημα καθήκοντα και από τα παιδιά τους.

Στο πλευρό της ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους, Γεώργιος, Σάρλοτ και Λούις.

Πλατινένιο Ιωβήλαιο

Ηχηρή ήταν η απουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ που έφτασαν χθες στο Λονδίνο για να τιμήσουν τη βασίλισσα.

Harry - Meghan: H βασίλισσα τους απέκλεισε από το... μπαλκόνι του Παλατιού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top