Harry - Meghan: H βασίλισσα τους απέκλεισε από το... μπαλκόνι του Παλατιού

Όλες οι πληροφορίες για τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Βίντεο από την επίσκεψη των Σάσσεξ στην Ολλανδία για το Invictus Games

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς έναρξης για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, όμως τίποτα δε θα είναι όπως παλιά, καθώς η γιαγιά του Harry, βασίλισσα Ελισάβετ τούς έχει αποκλείσει απ’ το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, όπως επίσης και τον γιο της, Πρίγκιπα Andrew.

Harry -Meghan: Επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος» και είδαν την Ελισάβετ

harry meghan

Φωτογραφία αρχείου από το μπαλκόνι του Παλατιού/ AP Images

Ο Harry και ο Πρίγκιπας Andrew δε θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι τον επόμενο μήνα, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ θα συνοδεύεται στις 2 Ιουνίου από «μέλη της βασιλικής οικογένειας που επί του παρόντος αναλαμβάνουν επίσημα δημόσια καθήκοντα για λογαριασμό της», σύμφωνα με όσα δήλωσε πηγή του Παλατιού στο BBC.

Meghan – Harry: Ταξίδι στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το Megxit

Τη γλίτωσε ο πρίγκιπας Άντριου - Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον βιασμό

Η 96χρονη μονάρχης σχεδιάζει να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου, όπως ενημέρωσε το Μπάκιγχαμ. Στο μπαλκόνι μαζί με της θα βρίσκονται ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton μαζί με τα παιδιά τους, αλλά και ο κόμης και κόμισσα του Γουέσεξ.

Η Daily Mail σχολιάζει πως ο αποκλεισμός του Harry και του Andrew μπορεί να θεωρηθεί ως απόρριψη λόγω της παραίτησης από τα βασιλικά καθήκοντα που αποφάσισε ο Harry και λόγω του σεξουαλικού σκανδάλου στο οποίο κατηγορείται ότι εμπλέκεται ο Andrew.

Harry και Meghan Markle επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πάντως, oι Σάσεξ θα παραστούν κανονικά στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου μαζί με τα παιδιά τους.

«Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι ενθουσιασμένοι και έχουν την τιμή να παρευρεθούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας αυτόν τον Ιούνιο με τα παιδιά τους», είπε μία εκπρόσωπος του ζεύγους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top