«Ο Πούτιν είναι πολύ άρρωστος, με καρκίνο του αίματος»

Τι είπε Ρώσος ολιγάρχης, φίλος του Πούτιν

Ρώσος ολιγάρχης που έχει στενή σχέση με το Κρεμλίνο ηχογραφήθηκε να λέει ότι ο πρόεδρος Πούτιν είναι «πολύ άρρωστος, με καρκίνο του αίματος».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού «New Lines», από τότε που ξεκίνησε η εισβολή του στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου, η επιδείνωση της υγείας του 69χρονου Ρώσου προέδρου αποτέλεσε αντικείμενο ξέφρενης φημολογίας, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, να αναγκάζεται να προβεί σε δηλώσεις για να την υποβαθμίσει, επικαλούμενος την «άριστη» υγεία του Πούτιν.

Ωστόσο, ο Μπόρις Καρπίτσκοφ, αποστάτης της KGB στη Βρετανία, θεωρεί ότι ο επίσης πρώην κατάσκοπος Βλαντίμιρ Πούτιν πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον, καθώς και από άνοια. 

Ο Πούτιν τραβάει την πρίζα: Κόβει τo ρεύμα στους Φινλανδούς

Επιπλέον, ένας λογαριασμός στο Telegram με την ονομασία «General SVR», ο οποίος φέρεται να ανήκει σε έναν πρώην αξιωματικό της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας, ανέφερε ότι ο Πούτιν πρόκειται να υποβληθεί σύντομα σε χειρουργική επέμβαση για απροσδιόριστη μορφή καρκίνου και ότι -για όσο θα βρίσκεται στο νοσοκομείο- αντικαταστάτης του θα είναι ο Νικολάι Πατρούσεφ, γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσίας και πρώην επικεφαλής της KGB ή κάποιοι σωσίες του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top