Νεκροί έξι Ρώσοι ολιγάρχες - Ίσως δολοφονήθηκαν με δηλητήριο του βατράχου

Μυστηριώδεις διαδοχικοί θάνατοι μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία

'Εξι Ρώσοι ολιγάρχες δολοφονήθηκαν πιθανότατα με το δηλητήριο του βατράχου μέσα σε μόλις δυο μήνες, από όταν δηλαδή ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Αλεξάντερ Σουμπότιν βρέθηκε νεκρός πριν λίγες μέρες σε προάστιο της Μόσχας στο υπόγειο του σπιτιού ενός σαμάνο. 

Λέγεται ότι υποβαλλόταν σε μια εναλλακτική φαρμακευτική θεραπεία μετά από χανγκόβερ, όταν πέθανε. Σύμφωνα με το κανάλι Mash στο Telegram, επισκέφθηκε έναν σαμάνο που ειδικεύεται στη θεραπεία που περιλαμβάνει έναν δηλητηριώδη βάτραχο

Μερικοί λένε ότι το δηλητήριο βατράχου μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη, αλλά άλλες έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να είναι εθιστικό και επικίνδυνο.

Ξεκληρίστηκαν Ρώσοι ολιγάρχες – Μυστηριώδεις διαδοχικοί θάνατοι

Εκτός από τον Σουμπότιν, άλλοι πέντε Ρώσοι μεγιστάνες έχουν πεθάνει πρόσφατα. Ο Σεργκέι Προτοσένια, πρώην διευθυντής εταιρείας παραγωγής φυσικού αερίου βρέθηκε απαγχονισμένος στις 20 Απριλίου σε ισπανικό θέρετρο. Η μια εκδοχή είναι πως έδωσε τέλος στη ζωή του αφού πρώτα σκότωσε με τσεκούρι και μαχαίρι την σύζυγο και την κόρη του. Ωστόσο, υπάρχουν και εκδοχές που δεν αποκλείουν την πιθανότητα να έχουν δολοφονηθεί και οι τρεις τους.

Ο ολιγάρχης που δολοφονήθηκε στις 20 Απριλίου μαζί με τη γυναίκα του

Επίσης, ο Βλαντισλάβ Αβάγιεφ, ένας 51χρονος πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank και η σύζυγος και η κόρη του βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στη Μόσχα. 

Στις 25 Μαρτίου βρέθηκε νεκρός ο Βασίλι Μέλνικοφ, ιδρυτής ιατρικής εταιρείας με τη σύζυγο και τους 2 γιους του ενώ λίγες μέρες μετά την εισβολή στην Ουκρανία ο Ρώσος μεγιστάνας Μιχαήλ Γουότφορντ βρέθηκε απαγχονισμένος στο γκαράζ του σπιτιού του.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top