ΗΠΑ: Γιαγιά σκότωσε την 4χρονη εγγονή της, δίνοντάς της ένα μπουκάλι ουίσκι

Η μητέρα του παιδιού παρακολουθούσε αμέτοχη

η μητέρα και η γιαγιά της 4χρονης

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι πέθανε αφού η γιαγιά της φέρεται να την ανάγκασε να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι. Η μητέρα του παιδιού ήταν παρούσα και δεν αντέδρασε. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του περιστατικού.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τετράχρονο κοριτσάκι στις ΗΠΑ, όταν η γιαγιά της την ανάγκασε να πιει ένα ολόκληρο μπουκάλι ουίσκι.

Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι η μητέρα του παιδιού ήταν παρούσα στο περιστατικό, σύμφωνσ με την αστυνομία.

Όλα συνέβησαν όταν το κοριτσάκι πήρε το μπουκάλι ουίσκι στα χέρια του και ήπιε μια γουλιά, με τη μητέρα του αλλά και τη γιαγιά του να γίνονται έξαλλες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η γιαγιά το εξανάγκασε να καταναλώσει όλη την ποσότητα και η μητέρα του απλά… κοιτούσε, επειδή, όπως φέρεται να δήλωσε, πίστευε ότιθα σταματούσε μετά την πρώτη γουλιά.

γιαγιά σκότωσε την τετράχρονη εγγονή της δίνοντάς της να πιει ένα μπουκάλι ουίσκι

Η γιαγιά και η μητέρα της 4χρονης που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για φόνο πρώτου βαθμού, διότι ο θάνατος της 4χρονης προήλθε από δηλητηρίαση. 

Το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν στο 0,680 και το επιτρεπόμενο όριο για έναν οδηγό άνω των 21 ετών είναι στο 0,080. Μητέρα και γιαγιά τοποθέτησαν το παιδί μέσα σε μια μπανιέρα για να το συνεφέρουν, όμως δεν αντιδρούσε.

Η γιαγιά, αφού συνελήφθη, φέρεται να είπε ότι «αυτό παρατράβηξε» και «κατέστρεψε τις ζωές όλων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top