Ρώσος στρατιώτης βίασε και σκότωσε μωρό 1 έτους - Ήθελε να πουλήσει βίντεο

Ουκρανία: Τουλάχιστον 1.200 πτώματα έχουν ανακαλυφθεί στο Κίεβο

Ρώσος στρατιώτης βίασε και σκότωσε μωρό στην Ουκρανία. Μάλιστα, έβγαλε βίντεο για να το πουλήσει, όπως παραδέχθηκε, στο dark web. Συνελήφθη από τους συναδέλφους του. 

Άλλη μία φρικιαστική είδηση έρχεται σήμερα στο φως από τον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία. Ένα Ρώσος στρατιώτης ομολόγησε πως κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια πυροβόλησε ένα μωράκι μόλις ενός έτους. 

Ο Alexey Bychkov βιντεοσκόπησε την πράξη του με σκοπό να πουλήσει το βίντεο στο dark web. Ωστόσο, καταλάθος έστειλε το βίντεο σε συναδέλφους του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τη Ρωσία. 

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού η φωτογραφία του στρατιώτη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες του twitter να μιλούν ξανά για τις κτηνωδίες που λαμβάνου χώρα καθημερινά στην Ουκρανία. 

Ουκρανία: Τουλάχιστον 1.200 πτώματα έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή του Κιέβου

Τουλάχιστον 1.200 πτώματα έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα στην περιοχή του Κιέβου, που είχε εν μέρει καταληφθεί για εβδομάδες από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε σήμερα η γενική εισαγγελέας της Ουκρανίας Ιρίνα Βενεντίκτοβα στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

Ουκρανία: Μάνα αναγνώρισε τον νεκρό γιο της από τα παπούτσια του

«Μέχρι σήμερα, έχουμε 1.222 ανθρώπους που σκοτώθηκαν μόνο στην περιοχή του Κιέβου», δήλωσε η Ιρίνα Βενεντίκτοβα, μιλώντας στα αγγλικά στη συνέντευξη αυτή όπου έκανε επίσης λόγο για 5.600 έρευνες που έχουν ξεκινήσει για εγκλήματα πολέμου που φέρεται να διαπράχθηκαν από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στις 24 Φεβρουαρίου.

Η Βενεντίκτοβα, οι υπηρεσίες της οποίας είναι επιφορτισμένες με τον συντονισμό των υπηρεσιών προκειμένου να εξακριβωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν από την έναρξη του πολέμου, δεν διευκρίνισε σήμερα αν τα πτώματα που ανακαλύφθηκαν είναι μόνο  άμαχοι.

Πριν από μία εβδομάδα, η Βενεντίκτοβα είχε κάνει λόγο για τα πτώματα 410 αμάχων που είχαν βρεθεί στα εδάφη που απελευθερώθηκαν στην περιοχή του Κιέβου.

Η εισαγγελέας είχε αφήσει τότε να εννοηθεί πως υπήρχαν χωρίς αμφιβολία και άλλες σοροί που δεν είχαν ακόμη περισυλλεγεί και αξιολογηθεί.

Ουκρανία: Δεκάδες πτώματα αμάχων σε ομαδικό τάφο κοντά στο Κίεβο

Μόνο στην πόλη Μπούτσα, βορειοδυτικά του Κιέβου, που έχει γίνει ένα σύμβολο της θηριωδίας του πολέμου στην Ουκρανία, σχεδόν 300 άνθρωποι τάφηκαν σε ομαδικούς τάφους, σύμφωνα με απολογισμό που είχαν ανακοινώσει οι ουκρανικές αρχές στις 2 Απριλίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top