Μυστήριο με πτήση του Λαβρόφ - Ήταν να πάει στο Πεκίνο αλλά γύρισε πίσω

Το Πεκίνο δε δέχθηκε τον Ρώσο ΥΠΕΞ ή ο Πούτιν του είπε να γυρίσει;

Μυστήριο με πτήση του Λαβρόφ - Ήταν να πάει στο Πεκίνο αλλά γύρισε πίσω- Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Την ώρα που η Ουκρανία «φλέγεται» σε όλα τα μέτωπα του πολέμου, ένα μεγάλο μυστήριο επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με μία πτήση του Σεργκέι Λαβρόφ για το Πεκίνο. 

Ουκρανία: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ενός ουδέτερου καθεστώτος στο Κίεβο

Από ότι φαίνεται ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών ταξίδευε για την πρωτεύουσα της Κίνας, αλλά το αεροπλάνο του όταν ήταν πάνω από το Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας έκανε αναστροφή και γύρισε πίσω στη Μόσχα. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, «ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ήθελε πραγματικά να μεταβεί στο μεγάλο του σύμμαχο στο Πεκίνο. Αλλά εν μέσω πτήσης, το αεροπλάνο άλλαξε πορεία πάνω από το Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας. Και, αντί να φθάσει στον προορισμό του, την Κίνα, επέστρεψε στο αεροδρόμιο Βνούκοβ από εκεί δηλαδή όπου είχε απογειωθεί το αεροσκάφος του.

Και ο κόσμος τώρα διερωτάται: Το Πεκίνο αρνήθηκε να δεχτεί τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών ή ο Βλαντιμίρ Πούτιν του έδωσε εντολή να επιστρέψει στη Μόσχα επειδή η κατάσταση είναι εκρηκτική;», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα. 

Ουκρανία: Νέες ελπίδες για τερματισμό του πολέμου - Η δήλωση Πεσκόφ

Πάραλληλα, ο Πούτιν έχει στείλει μήνυμα στη Δύση ότι θα συνεχίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία «μέχρι το τέλος», ενώ ο Τζο Μπάιντεν προχωρά τη διαδικασία για την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην ουκρανική πλευρά: όπλα και εξοπλισμό, αξίας σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top