Ρουκέτα χτυπά κτήριο τη στιγμή που εθελοντής τραβάει βίντεο

Το βίντεο «κόβει» την ανάσα

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις μάχες στην Ουκρανία

Μια σοκαριστική στιγμή αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζοντας τις εχθροπραξίες που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. 

Στο βίντεο φαίνεται ένας εθελοντής ο οποίος βιντεοσκοπεί τον εαυτό του και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μια ρουκέτα πλήττει το κτήριο που βρίσκεται πίσω του. Το βίντεο έχει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων στο Twitter. 

Ο εθελοντής ακούγεται να μιλά ρώσικα για τις προμήθειες που μάζεψαν οι εθελοντές λίγο πριν πέσει το βλήμα. 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: 

Η κατάσταση στο Κίεβο

Στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, περίπου 500 χιλιόμετρα δυτικότερα, οι κάτοικοι που δεν τράπηκαν σε φυγή προετοιμάζονταν για μια επίθεση επί μέρες, επικρατούσε σχετική ηρεμία μετά από μια αεροπορικά την προηγούμενη μέρα στον τηλεοπτικό πύργο που είχε αποτέλεσμα πέντε νεκρούς.

Άνδρες με στρατιωτική στολή τύλιξαν τα πτώματα -προφανώς τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας και έναν δημοσιογράφο από την κρατική τηλεόραση- για να τα μεταφέρουν στο νεκροτομείο, σημείωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο πύργος βρίσκεται δίπλα στο μνημείο Babi Yar όπου σχεδόν 34.000 Εβραίοι σφαγιάστηκαν μέσα σε δύο ημέρες από τους Ναζί κατακτητές το 1941.

Φωτογραφίες από την αμερικανική εταιρεία δορυφορικών εικόνων Maxar που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη νύχτα από Δευτέρα προς Τρίτη έδειξαν μια μακρά ρωσική οχηματοπομπή να προελαύνει προς την πρωτεύουσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top