Έγκυος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν σε μηχάνημα

Η 21χρονη από τη Λευκορωσία είχε πάει σε συνέντευξη για δουλειά

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Λευκορωσία, όταν μια 21χρονη έγκυος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν σε μηχάνημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης για δουλειά σε  εργοστάσιο.

Η Umida Nazarova έκανε περιήγηση σε ένα εργοστάσιο στο Μπορίσοφ, όπου είχε πάει για να ζητήσει δουλειά, όταν τα μακριά μαλλιά της κόλλησαν σε μηχανή που παράγει σύρματα και ηλεκτρόδια. Τυλίχθηκα γύρω από τον λαιμό της σαν θηλιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και μέρος του σκαλπ της να αποκολληθεί.

Τελικά υπέκυψε στα τραύματά της 20 μέρες αργότερα.

πνίγηκε με τα μαλλιά της

«Τραυματίστηκε ο λαιμός της, σύμφωνα με τον γιατρό. Τα μαλλιά της τυλίχτηκαν γύρω από τον λαιμό της και τραβήχτηκε στον μηχανισμό. Αν δεν είχε σκιστεί το τριχωτό της κεφαλής της, θα την είχαν στραγγαλίσει τα ίδια της τα μαλλιά», ανέφερε η μητέρα της κοπέλας.

Ο πατέρας της Ντμίτρι ισχυρίστηκε ότι οι κανόνες ασφαλείας του εργοστασίου παραβιάστηκαν και ζητά δικαίωση. 

«Αφαίρεσαν δύο ζωές, ήταν επτά εβδομάδων έγκυος. Είδαν ότι είχε μακριά μαλλιά, οπότε γιατί δεν της έδωσαν κάτι για να τα καλύψει;», είπε χαρακτηριστικά. 

21χρονη έγκυος μαλλιά

Η Ερευνητική Επιτροπή της Λευκορωσίας, η οποία διερευνά το περιστατικό, ανέφερε: «Μια υπάλληλος, που της έδειχνε πώς λειτουργεί ο εξοπλισμός, σταμάτησε για να καταγράψει ένα μητρώο. Όταν γύρισε το κεφάλι της, είδε τη γυναίκα ήδη ξαπλωμένη στο πάτωμα αναίσθητη, τα μαλλιά της ήταν μπλεγμένα στο μηχάνημα».

Η εμπλεκόμενη εταιρεία πλήρωσε για την κηδεία της κοπέλας, ενώ δικαστήριο καταδίκασε μια προϊσταμένη του εργοστασίου για «αποτυχία εκπλήρωσης των επίσημων καθηκόντων της, λόγω ανέντιμης και αμέλειας που προκάλεσε τον θάνατο ενός ατόμου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top