Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές - «Έκανα συμφωνία με δαίμονα»

Ποινή κάθειρξης 35 ετών για τον δολοφόνο

δολοφονία αδελφών Λονδίνο

Συγκλονισμένο είναι το Λονδίνο μετά τη στυγερή δολοφονία δύο αδελφών που μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου από νεαρό άνδρα.

Ο 19χρονος Ντάνιαλ Χουσέιν δολοφόνησε άγρια τις 46χρονη Μπίμπα Χένρι και την 27χρονη Νικόλ Σμόλμαν σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Οι δύο αδελφές είχαν πάει στο Πάρκο Φράιεντ στο Γουέμπλεϊ για να γιορτάσουν με φίλους, ωστόσο έμειναν οι δυο τους μέχρι τα ξημερώματα, όπου και τις βρήκε ο Χουσέιν.

Ντάνιαλ Χουσέιν

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, δολοφόνος των δύο αδελφών στο Λονδίνο. - φωτογραφία twitter

δολοφονία αδελφών

Η 46χρονη Μπίμπα Χένρι και η 27χρονη Νικόλ Σμόλμαν - φωτογραφία Twitter

Ο νεαρός διέπραξε τους φόνους για να εκπληρώσει, όπως ισχυρίστηκε, το δικό του μέρος ενός «συμβολαίου με δαίμονα», το οποίο είχε υπογράψει χρησιμοποιώντας το αίμα του. Ανέφερε ακόμα ότι έπρεπε να διαπράξει τουλάχιστον έξι θυσίες, κάθε έξι μήνες προκειμένου να... κερδίσει τη λοταρία!

Ο 19χρονος μαχαίρωσε τη Χένρι οκτώ φορές, ενώ η Σμόλμαν έφερε 28 τραύματα. Μετά τις δολοφονίες, έσυρε τα πτώματα στο δάσος, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

δολοφονία αδελφών Λονδίνο
 
Ο δολοφόνος που ζει με τη μητέρα του, εντοπίστηκε από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος και συνελήφθη έπειτα από τέσσερις εβδομάδες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ένα τραύμα που υπέστη στο χέρι του κατά τη διάρκεια των δολοφονιών τον απέτρεψε από το να δολοφονήσει άλλους ανθρώπους.

Ο 19χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση τουλάχιστον 35 ετών.

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top