Μελάνια Τραμπ: Αποκαλύψεις σε βιβλίο για τη «Ραπουνζέλ» του Λευκού Οίκου

Οι ανησυχίες και οι ανασφάλειες της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Αποκαλύψεις για την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάνει στο βιβλίο της «I'll Take Your Questions Now», η εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στη συνέχεια προσωπάρχης της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ.

H Mελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο - φωτογραφία ΑΡ

H Mελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο - φωτογραφία ΑΡ

Όπως αναφέρει η Washington Post, η Μυστική Υπηρεσία είχε ονομάσει «Ραπουνζέλ» τη Μελάνια  Τραμπ, σαν την όμορφη γυναίκα που ήταν παγιδευμένη σε έναν πύργο. Έτσι και η Μελάνι σπάνια έβγαινε από τα όρια του Λευκού Οίκου.

Η Post και άλλα μέσα ενημέρωσης έχουν αποκτήσει αντίγραφα του βιβλίου των 352 σελίδων της Γκρίσαμ, η οποία υπηρέτησε στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, όταν παραιτήθηκε, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

H Mελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο - φωτογραφία ΑΡ

H Mελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο - φωτογραφία ΑΡ

Η πρώην προσωπάρχης της Μελάνια φέρεται να γράφει στο βιβλίο της για τον θυμό που ένιωθε με τις αναφορές για τις απιστίες του συζύγου της, για την προτίμησή της να ταξιδεύει άνετα (φέρεται να άλλαζε μόλις επιβιβαζόταν στο Air Force One) και για τις ανασφάλειες σχετικά με την προφορά της και το γράψιμο στα αγγλικά, που δεν είναι η μητρική της γλώσσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top