Εμανουέλ Μακρόν: Διέρρευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Γάλλου Προέδρου

Στον «αέρα» τα προσωπικά του στοιχεία

Σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (19/9/21)

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τη Figaro, το πρωί της Τρίτης, 21 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ο κωδικός QR του προέδρου, τον οποίο οι αρχές σκανάρουν για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία αλλά και την εγκυρότητα του πιστοποιητικού. 

Προς το παρόν, οι γαλλικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία. Ωστόσο, η εφημερίδα Figaro σκάναρε το QR code του Γάλλου Προέδρου μέσω της γαλλικής εφαρμογής «TousAntiCovid». 

AUKUS: Πώς κλείστηκε η συμφωνία στην Κορνουάλη πίσω απ'την πλάτη του Μακρόν

Επιβεβαιώθηκε πως ο συγκεκριμένος κωδικός αντιστοιχεί στον Εμανουέλ Μακρόν, με τα προσωπικά στοιχεία του να δηλώνουν πως έχει γεννηθεί στις 21 Δεκεμβρίου του 1977. Αυτό που προβληματίζει είναι ότι η εφαρμογή δείχνει πως ο Γάλλος Πρόεδρος έχει εμβολιαστεί με μία δόση του εμβολίου της Pfizer τον Ιούλιο του 2021. Η Figaro αναφέρει πως το γεγονός ότι ο εμβολιασμός του αναγράφεται τον Ιούλιο του 2021 αφορά λάθος της εφαρμογής, αφού ο ίδιος είχε εμβολιαστεί τον Μάιο. Το γεγονός πως ο Γάλλος Πρόεδρος έχει κάνει μόνο την πρώτη δόση του εμβολίου έχει σχέση με το ότι νόσησε με κορωνοϊό μέσα στην άνοιξη. 

Μακρόν - EUMED 9: Η EE να μπορεί να αντιμετωπίζει προκλήσεις και απειλές

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πως διέρρευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του Μακρόν, και κατ’ επέκτασιν τα προσωπικά του στοιχεία. Πολλοί μιλούν για διαρροή κάποιας φωτογραφίας του πιστοποιητικού ή ακόμα και τεχνικό λάθος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top