Σάλος με την κίνηση Μπάιντεν στην τελετή για τους νεκρούς της Καμπούλ

Τι έκανε και εξόργισε τους Αμερικανούς

«Πυρά» δέχεται ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, καθώς φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media να κοιτάζει το ρολόι του, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον χαιρετισμό προς τιμήν της επιστροφής των 13 Αμερικανών στρατιωτικών που σκοτώθηκαν στη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας της Πέμπτης στην Καμπούλ.

Μπάιντεν: Θα υποδεχτεί τα φέρετρα με τα λείψανα των Αμερικανικών στρατιωτών

Ο Αμερικανός πρόεδρος πραγματοποίησε το ταξίδι στην αεροπορική βάση του Ντόβερ στο Ντελάγουερ το πρωί της Κυριακής καθώς τα φέρετρα των 13 στρατιωτικών που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν, μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ.

Ο Τζο Μπάιντεν τήρησε σιγή λίγων λεπτών με το δεξί του χέρι στο στήθος, καθώς τα φέρετρα με την αμερικανική σημαία έβγαιναν από το αεροπλάνο. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της τελετής, φαίνεται να σπρώχνει το αριστερό του χέρι και να κοιτάζει το ρολόι του, κάτι που εξόργισε βετεράνους και συντηρητικούς σχολιαστές.

Χρήστες στο Twitter σχολίασαν αρνητικά την κίνηση Μπάιντεν, γράφοντας «όλοι αυτοί οι θάνατοι που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί σε κάνουν να βαριέσαι Τζο;».

Ένας άλλος χρήστης δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε γράφοντας: «Αλήθεια κοίταξε το ρολόι του;». 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη 13 Αμερικανοί στρατιώτες και δεκάδες Αφγανοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια διπλού χτυπήματος από το Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη. Οι ΗΠΑ απάντησαν με επιθέσεις με drone και έπληξαν τζιχαντιστές που ετοίμαζαν νέα επίθεση στην Καμπούλ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top