Ρονάλντο: Πωλείται το σπίτι του που ενέπνευσε τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

Το αγόρασε από τον Τραμπ έναντι 18,5 εκατ. δολαρίων

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Πωλείται το υπερπολιτελές διαμέρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Νέα Υόρκη έναντι επτά εκατομμυρίων δολαρίων, μια τιμή πολύ χαμηλότερη από αυτή του αγοράστηκε από τον Πορτογάλο άσο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον Πύργο του Τραμπ στην πέμπτη λεωφόρο της Νέας Υόρκης, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, το Μανχάταν. Βρίσκεται στον 17ο όροφο (από τους 58 που διαθέτει ο ουρανοξύστης) και έχει πανοραμική θέα στο Central Park.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα υπήρξε η έμπνευση της συγγραφέως του τολμηρού βιβλίου «50 Αποχρώσεις του Γκρι», το οποίο έγινε και ταινία. 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Ο Ρονάλντο το αγόρασε το 2015 έναντι 18,5 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς θα έκανε μεταγραφή στην αμερικανική MLS, κάτι όμως που τελικά ματαιώθηκε. Λόγω της χαμηλής ζήτησης, η τιμή του ξεκίνησε από 10 εκατομμύρια δολάρια και σήμερα έφτασε να κοστίζει 7,75 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο ο Πορτογάλος δεν πτοείται καθώς είναι ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής ομαδικού αθλήματος που ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο δολάρια στα κέρδη της καριέρας του και έχει «χρυσό» συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι και το 2022.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top