Γαλλία: Συναυλία Heavy Metal στο Ελιζέ- Το στοίχημα που έχασε o Mακρόν!

Tι πέτυχαν οι δύο Youtubers

Ο πρωινός καφές του Μακρόν με τον Καστέξ σε κατάστημα του Παρισιού, κατά την πρώτη μέρα ανοίγματος της εστίασης στη Γαλλία στις 19/5/21- βίντεο AP

Ξέρει να χάνει ο Εμανουέλ Μακρόν. Ο Γάλλος πρόεδρος παραχώρησε το Ελιζέ, χθες Κυριακή, σε δύο γνωστούς κωμικούς της χώρας για να διοργανώσουν συναυλία Heavy Metal, μετά από στοίχημα που έχασε. 

Γαλλία: Ο Μακρόν πήγε για καφέ στο Παρίσι - Άνοιξε η εστίαση

Ο Μακρόν είχε δεσμευτεί τον περασμένο Φεβρουάριο να ανοίξει τις πύλες του προεδρικού μεγάρου των Ηλυσίων, για τους McFly και Carlito, δύο YouTubers που τους ακολουθούν 6,5 εκατομμύρια άτομα, εάν κατάφερναν να πετύχουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές για ένα βίντεο που προωθούσε μέτρα κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

25η Μαρτίου: Το μήνυμα Μακρόν στα ελληνικά για την Εθνική Επέτειο

Οι δύο κωμικοί κέρδισαν το στοίχημα και τους επιτράπηκε να κινηματογραφήσουν ένα βίντεο 36 λεπτών στο Ελιζέ με τον Μακρόν και τους ΥοuTubers να ανταλλάσσουν ιστορίες, και να κάνουν βόλτα στους κήπους του προεδρικού μεγάρου της Γαλλίας, όπου η γαλλική μπάντα Ultra Vomit εκτελεί σε heavy metal εκδοχή το γαλλικό νανούρισμα «Une souris verte».

Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες από την ανάρτηση του, το πρωί της Κυριακής, είχε προβληθεί σχεδόν 2,7 εκατομμύρια φορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top