Έψαχνε τον πατέρα της και τον βρήκε στους καταζητούμενους του FBI

Η ιστορία της Kathy Gillcrist που αναζήτησε τους βιολογικούς της γονείς

FBI

Δυσάρεστες εκπλήξεις επεφύλασσε για μια γυναίκα η αναζήτηση των βιολογικών της γονιών. Η Kathy Gillcrist ήξερε από μικρή ότι ήταν υιοθετημένη, όμως στην προσπάθειά της να βρει τις ρίζες της ανακάλυψε πως οι γονείς της βρίσκονταν στη λίστα με τους πιο επικίνδυνους καταζητούμενους του FBI.

Η 63χρονη γυναίκα, μιλώντας στο CNN είπε πως το 2017 έκανε ένα τεστ DNA στο σπίτι της. Συμπληρώνοντας τα χαρτιά που συνόδευαν το τεστ, τσέκαρε το κουτάκι που ρωτούσε αν είναι υιοθετημένη κι αν ενδιαφέρεται να βρει βιολογικούς συγγενείς της. 

Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ ενημερώθηκε ότι βρέθηκε μια τρίτη της ξαδέλφη στο Μέιν των ΗΠΑ. 

«Συναντηθήκαμε και εκπλαγήκαμε με το πόσο μοιάζαμε. Ήμασταν και οι δύο δασκάλες και είχαμε σπουδάσει αγγλική φιλολογία», είπε η γυναίκα. 

Η ξαδέλφη της αποφάσισε να τη βοηθήσει και να αναζητήσουν μαζί περισσότερες πληροφορίες για τους βιολογικούς της γονείς. Κατάφεραν λοιπόν να βρουν τη βιολογική της μητέρα, που την έδωσε για υιοθεσία το 1957. 

Η αναζήτηση του πατέρα της όμως ήταν πιο δύσκολη και μετά από αρκετά χρόνια αναζητήσεων, κατάφερε να λύσει τον γρίφο της ταυτότητάς του. 

Ανακάλυψε, λοιπόν, ότι τον πατέρα της τον έλεγαν William Bradford Bishop, ότι ήταν πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών και φυγάς, ο οποίος καταζητείται από το FBI για φόνο. 

Ο Bishop καταζητείται από τη δεκαετία του 1970 και μπήκε στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους ανθρώπους του FBI το 2014.

Οι φωτογραφίες του καταζητούμενου πατέρα της Gillcrist στη λίστα του FBI

Η 63χρονη γυναίκα ανακάλυψε πως ο βιολογικός της πατέρας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 68χρονη μητέρα του, την 37χρονη σύζυγό του και τους τρεις γιους του, ηλικίας πέντε, δέκα και 14 ετών στην πόλη Βιθεσδά του Μέριλαντ την 1η Μαρτίου του 1976. Στη συνέχεια φέρεται να μετέφερε τις σορούς στην πόλη Κολούμπια της Βόρειας Καρολίνας. 

Η Gillcrist δήλωσε στο CNN πως όταν η ξαδέλφη της ανακάλυψε την ταυτότητα του βιολογικού της πατέρα, της είπε μόνο το όνομά του και όταν εκείνη την ρώτησε αν είναι κάποιος διάσημος, της απάντησε πως είναι ένας διαβόητος δολοφόνος. 

Φυσικά όσα έμαθε για τον πατέρα της είναι σε πλήρη αντίθεση με τον χαρακτήρα των θετών γονιών της και τον τρόπο που τη μεγάλωσαν, όμως η Gillcrist είπε πως ίσως πήρε τον δυναμικό της χαρακτήρα από τον πατέρα της. 

Σύμφωνα με το FBI, ο Bishop είχε Μπάτσελορ στις Αμερικανικές Σπουδές στο πανεπιστήμιο του Γιέιλ και μεταπτυχιακό στα Ιταλικά από το Middleburry College. 

Το 1976 εργαζόταν στο υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσιγκτον, πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί, σύμφωνα με το FBI.

To  2014 στην Αλαμπάμα βρέθηκαν το πτώμα ενός αγνώστου άνδρα. Υπάλληλος του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του συγκεκριμένου ανθρώπου, όταν είδε τη φωτογραφία του Bishop  στο CNN είπε ότι του έμοιαζε πολύ, όμως μετά από εξέταση DNA διαπιστώθηκε πως δεν ήταν εκείνος. 

Πάντως η 63χρονη γυναίκα κατάφερε να βρει τη βιολογική της μητέρα και περισσότερους από δέκα συγγενείς της στη Μασαχουσέτη, ανάμεσά τους και τα αδέλφια της από την πλευρά της μητέρας της. 

Δεν ξέρει αν η μητέρα της γνώριζε για το παρελθόν του πατέρα της και δήλωσε πως χάρηκε που το έμαθε η ίδια σε μεγάλη ηλικία. 

Όσο για τον πατέρα της, αν ζει θα πρέπει να είναι 84 ετών. Η ίδια πιστεύει ότι ζει σαν κυνηγημένος. Σύμφωνα με το FBI, ο πατέρας της θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και έχει αυτοκτονικές τάσεις. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top