Γερμανία- Οικογένεια Έλληνα οδοντιάτρου: «Τώρα είναι ώρα σιωπής»

«Η αναπάντεχη και βίαιη δοκιμασία μας έχει συγκλονίσει»

Ανείπωτη είναι η τραγωδία στην Τρίερ της Γερμανίας, από τον θάνατο πέντε ανθρώπων όταν Γερμανός οδηγός έριξε το όχημά του πάνω σε πεζούς σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ανάμεσα στα θύματα κι ένας 45χρονος Έλληνας οδοντίατρος και η οκτώ εβδομάδων κόρη του. Είχαν βγει οικογενειακώς για την απογευματινή τους βόλτα που απέβη μοιραία. Η σύζυγός του και το ενάμιση έτους αγοράκι του τραυματίστηκαν, όμως χθες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Γερμανία: «Εξιτήριο για τη γυναίκα και το αγοράκι του Έλληνα οδοντίατρου»

Η οικογένεια του του άτυχου Έλληνα οδοντιάτρου δηλώνει συγκλονισμένη. «Η τόσο αναπάντεχη και βίαιη δοκιμασία που μας επισκέφθηκε μας έχει συγκλονίσει συθέμελα» τονίζει χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Τώρα είναι ώρα σιωπής, περισυλλογής και φροντίδας της χαίνουσας πληγής. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι μας παραστάθηκαν, καθένας με τον τρόπο του, θα σεβαστούν την απόλυτη ανάγκη να μαζέψουμε στην ησυχία τα σκόρπια κομμάτια μας. Είναι θερμότατη παράκληση».

Γερμανία: Έλληνας οδοντίατρος και το δύο μηνών μωρό του ανάμεσα στα θύματα 

Η οικογένεια ευχαριστεί τις γερμανικές αρχές που ενήργησαν «με τρόπο υποδειγματικό», το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Τρίερ όπου νοσηλεύθηκε η οικογένεια. Ευχαριστεί, επίσης, τον Ελληνισμό της Τρίερ και του Λουξεμβούργου «που πρόστρεξαν στον πόνο μας» και «όλους τους δημοσιογράφους από την πατρίδα μας για το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν τη δύσκολη αυτή στιγμή». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top