Τραμπ: Έδωσε την τελευταία χάρη στη γαλοπούλα των Ευχαριστιών

Οι Αμερικανοί αγνοούν τους ειδικούς και ταξιδέυουν για να γιορτάσουν

Ο Τραμπ έδωσε τελευταία φορά χάρη στη γαλοπούλα των Ευχαριστιών. Εκατομμύρια Αμερικανοί πάντως, ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της χώρας προκειμένου να χαρούν αυτή τη μεγάλη γιορτή τους οικογενειακά, παραβλέποντας τον covid που σαρώνει.

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής: Έστειλε μήνυμα αγάπης την ημέρα των Ευχαριστιών

Ο Ντόναλντ Τραμπ απένειμε για τελευταία φορά χάρη στην γαλοπούλα των 19 κιλών. Το απαιτεί η παράδοση στον Λευκό Οίκο για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Όμως ο κορωνοϊός δεν κάνει καμία χάρη στη χώρα του. Ημερήσιο ρεκόρ με 2,439 θανάτους 

ΗΠΑ: εκατομμύρια Αμερικανοί ταξιδεύουν παρά την πανδημία

Εκατομμύρια Αμερικανοί αποφάσισαν να ευχαριστήσουν τον Θεό ταξιδεύοντας για να γιορτάσουν την ημέρα, αγνοοώντας τους επιστήμονες κι ενώ η έναρξη του εμβολιασμού απέχει μερικές εβδομάδες. Έκκληση απηύθυνε και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

ΗΠΑ: μήνυμα Ελπιδοφόρου για την ημέρα των ευχαριστιών

«Φορώ μάσκα, όχι ως δήλωση, αλλά ως πράξη αγάπης. Παρακαλώ, τώρα περισσότερο από ποτέ δείξτε την αγάπη σας καλύπτοντας το πρόσωπό σας δημοσίως. Προστατέψτε τους άλλους. Προστατέψτε τον εαυτό σας».

ΗΠΑ: Αψηφούν τον κορωνοϊό και ταξιδεύουν για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Τζο Μπάϊντεν: «είμαστε σε πόλεμο με τον κορωνοϊο, όχι μεταξύ μας»

«Αυτή τη χρονιά θα μείνουμε στο Ντέλαγουερ με μόνο λίγα άτομα γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Είναι μια προσωπική θυσια που κάθε οικογένεια μπορεί και θα πρέπει να κάνει, για να σώσει τη ζωή κάποιου άλλου».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ

 


-

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top