Μ. Βρετανία: Θα βοηθήσει η αερογέφυρα στην έλευση τουριστών στην Ελλάδα;

Άγγλος δικηγόρος εξηγεί τους φόβους των Άγγλων τουριστών

Συνέντευξη με τον Barrie Ingman, δικηγόρο οικονομικών υπηρεσιών, που ακύρωσε το ταξίδι του στην Ελλάδα

Αεροπορικές εταιρίες, τουριστικοί πράκτορες και ταξιδιώτες περιμένουν το πλάνο της αγγλικής κυβέρνησης για «αερογέφυρες», που θα καταργήσει την καραντίνα των 14 ημερών για όσους επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από προορισμούς του εξωτερικού.

Βρετανία: Τουριστική «αερογέφυρα» προς Ελλάδα από τις 4 Ιουλίου

Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, αναμένεται πως θα επωφεληθούν από τις διακρατικές αυτές συμφωνίες με τη βόρεια χώρα, που αποτελεί σημαντική πηγή τουρισμού κάθε καλοκαίρι.

Όπως λέει στο star.gr ο Barrie Ingman, Άγγλος δικηγόρος, υπάρχει ακόμα ασάφεια ως προς το νομικό πλαίσιο για την καραντίνα στην Αγγλία, ενώ πολλοί είναι και οι Άγγλοι που δεν «πιστεύουν» στα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Με το επικείμενο Brexit και την οικονομία της χώρας σε αστάθεια, πολλοί είναι εκείνοι που δεν τήρησαν τα μέτρα πιστεύοντας πως πάρθηκαν για να αποσπάσουν την προσοχή των πολιτών από μεγαλύτερα προβλήματα.

ΕΕ για Brexit: Στόχος η συμφωνία πριν από το τέλος του 2020

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Μεγάλη Βρετανία έχουν ξεπεράσει τις 300.000 και οι θάνατοι τους 42.500.

Βρετανία: Τι πήγε τόσο στραβά με την πανδημία του κορωνοϊού;

Ο Barrie είχε κανονίσει με την οικογένειά του να επισκεφθεί τη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι. Ο κορωνοϊός σήμαινε πως τα πλάνα τους έπρεπε να αναβληθούν. Παρόλο που έχουν αρχίσει και πάλι να σκέφτονται να ταξιδέψουν, υπάρχει μία ασάφεια εκ μέρους της βρετανικής κυβέρνησης, όπως μας λέει, που δεν τους βοηθά να πάρουν μία απόφαση.

Όπως λέει στο star.gr, οι αερογέφυρες ίσως να βοηθούσαν, όμως τα πράγματα ακόμα αλλάζουν συνεχώς και τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top