Μεγιστάνας της μόδας κατηγορείται για βιασμούς

Έκανε parties και έδινε στα ανήλικα κορίτσια ποτά και ναρκωτικά

Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας έχει ξεσπάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο καναδός Πίτερ Νάιγκαρντ, κατηγορείται για βιασμούς ακόμη και ανήλικων κοριτσιών σε πάρτι που διοργάνωνε στις Μπαχάμες.

Εκεί πήγαινε συνήθως με το ιδιωτικό του τζετ που έχει το όνομά του γραμμένο πάνω στην άτρακτο.

Η ιδιωτική έπαυλη στις Μπαχάμες που έχει πάρει το όνομά του και είναι γνωστή ως Nάιγκαρντ του ανήκει. Ο μεγιστάνας έχει επίσης μια κατοικία μπροστά στην ακτή, ενυδρείο, ελικοδρόμιο και καζίνο.

Δέκα γυναίκες υποστηρίζουν ότι ο Νάιγκαρντ την είχε μετατρέψει σε έπαυλη των οργίων. Δελέαζε ακόμη και κορίτσια 14 και 15 ετών με μετρητά και υποσχέσεις για  καριέρα στο μόντελιγκ και στη συνέχεια τα βίαζε. 

Στα pampers party όπως τα έλεγε έδινε στα κορίτσια αλκοόλ και ναρκωτικά.

 

«Έκανε ότι χρειαζόταν για να βεβαιωθεί ότι εκείνες θα κατέληγαν στο κρεβάτι του» δήλωσε η δικηγόρος των μηνυτριών, Λίζα Χάμπα.

Ο Νάιγκαρντ και οι δικηγόροι του αρνούνται τα πάντα και υποστηρίζουν ότι οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες. Ο ίδιος όμως παραιτήθηκε από Πρόεδρος της εταιρείας του ενώ το FBI έκανε επιδρομή στα γραφεία  της Νέας Υόρκης Times Square. 

Η περιουσία του καναδού υπολογίζεται στα 800 εκατομμύρια δολάρια.
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top